Реклама / Ads
29| 12491 |14.01.2013 НОВИНИ

Сумиста водил девойки на баровци по време на лов

.
Девойки готови за лов...
Нови сензационни разкрития излизат около „Килърите”. Техният Вожд – Петър Стоянов наистина бил свързан здраво с политически шефове, някои от които на най-високи постове в държавата.
 
Той, според очевидци, водил девойки за компания на баровци по време на ловни излети. Два пъти свидетели го виждали да докарва кръшни момичета в ловното стопанство „Кормисош” в Родопите, над град Лъки. Там те веселяли компанията на известно държавно величие. И двата пъти това ставало с два автомобила и след строги указания на момичетата как да се държат с „важните чичковци”.

 

По време на процеса срещу „Килърите” шефьорът на Петър Стоянов – Велизар Младенов разкри, че шефът му го пращал да доставя манекенки за плътски удоволствия на големци. За 1000 лева Сумиста търгувал момичета от модната агенция „Визаж”, разказа Младенов. Той описа още, че взел три манекенки от агецията и ги завел в Бургас. За тях получил 3000 лева, които по-късно предал на Сумиста.

Жени Калканджиева, основателка на „Визаж”, отрече да е познавала Сумиста. Тя обаче заяви пред журналисти, че няма как да знае какво правят 150 млади момичета и с кого се срещат в свободното си време.

 

Не е ясно дали на ловните излети в „Кормисош” са водени красавици моделки или професионални проститутки. Те обаче били виждани от охраната на резервата, който се стопанисва от собственика на „Левски” Тодор Батков.

Известно е, че президентът Георги Първанов също обичал да посещава това ловно стопанство, не само защото го свързва топла дружба с Батков, когото награди с орден „Стара планина”, а и заради дивеча, който се развъждал в това райско кътче на Родопите.

 

Говори се, че Сумиста очаквал решителна намеса на своите покровители при разглеждането на присъдите на втора инстанция във Варненския апелативен съд. Чрез посредници той дал знак, че ако не го отърват от доживотния затвор, може да си отвори устата и да разкаже доста пикантни истории за известни политици.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 9861 |12.11.2012 Защитата на Сумиста го изкара чист като момина сълза . 16| 9094 |05.11.2012 Сумиста поръчвал убийства, докато бил на масаж . 9| 5056 |03.11.2012 Девойките от Pussy Riot се изпокараха за пари . 17| 8827 |01.11.2012 Сумиста нарече 3 прокурорки гювендии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads