Реклама / Ads
15| 27666 |01.06.2008 НОВИНИ

Търговищкият винпром вече принадлежи на Тим-СОТ с калашници + кокакин

.
Синът на търговищкия винен бос Петко Матеев проигра винпрома на баща си в хазартни- и нарко-игри. “Бай Петко” – в прединсултно състояние.
 
Собственикът на ЛВК “Търговище” и на ФК “Светкавица” стана жертва на собствения си син. Стефан Матеев, син на Петко Матеев, е проиграл около 900 хил. лв. В хазартни игри. Чочо(както му викат в Търговище) е издухал сумата на ротативки и на комар. Кредитите, които е взимал обаче не са от неговия баща “Бай Петко Матеев”, а от мафиотската варненска охранителна фирма “ТИМ-СОТ”, която е известна с кралюването си над Варна. Матеев-младши отдавна е известен с кокаиновата си зависимост, както и с това, че слага към 30 бона седмично в “черепното” предприятие “Еврофутбол”. След солидната доза кока хазартният тип заложил баснословна сума пари на мач, а сумата взел като кредит от варненската групировка “ТИМ-СОТ”. Мафията, обаче казва, че има процент в акциите на търговищкия винпром. Чочо не успява да ипзлати залога, тъй като губи. Тук идва и кулминацията. 20 души с автомат калашников, заедно с данъчни експерти обграждат местния винпром в Търговище. Целта е да си приберат кредита, взет от Стефан Матеев, във формата на акции. И успяват! След няколко минути спешно пристига Петко Матеев, който не знае въобще какво става. Кратки преговори(с автомат в ръка) и Бай Петко се предава (според слухове от Търговище) с цената на инсулт.

Според запознати, синът на Петко Матеев, Стефан, който има две деца, отдавна е пристрастен към кокаина и към хазарта. Баща му е преписал повече от 50% от ЛВК “Винпром Търговище”, които Чочо успява за кратък срок да проиграе. Но, макар и тежката болест, “бай Петко” се е подсигурил с лозя в близките села, които са доста ценни, както и с ФК “Светкавица”, чиято съдба за момента не е ясна. Тимаджиите обещават засега запазване на Винпрома, както и увеличение на персонала и заплатите.

В града отдавна е известно, че Петко обича да угажда на сина си – я с някое Ферари, ч с някой Мерцедес 600 SL. Този път обаче синчето само си угоди!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4856 |01.06.2008 Хора на Барозу ни проверяват за отрязване от европарите . 1| 7587 |01.06.2008 Красотата в разказа "Шибил" тества зрелостниците на матура . 7| 6549 |01.06.2008 Прекъснаха „Неделя 150" на най-интересното . 0| 4810 |01.06.2008 Престрелки и ранени по време на изборите в Македония

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads