Реклама / Ads
7| 3486 |31.03.2024 НОВИНИ

Тодор Тагарев: Кремълската пропаганда - тези хиляди статии в стотици сайтове, става с много пари

.
Проф. Тодор Тагарев
Това става с пари. Това иска сериозен ресурс - тези хиляди статии в стотици сайтове с кремълска пропаганда. Това заяви министърът на отбраната в оставка проф. Тодор Тагарев.
 

Има нужда от промени в службите, отбеляза той е предаването "120 минути" по bTV.





"Службите имат страшно много информация. Когато те не действат, винаги възникват рискове", посочи той.

 

"Нашият кабинет направи страшно много за отбраната", каза той.

 

"С бюджета за 2023 и 2024 година направихме възможно повишаването на разходите за отбрана. През 2023 година спрямо 2022 година увеличението беше с 60%. Това при условия, че бяха вдигнати пенсии, минимални заплати, съобразихме се и с инфлацията", каза проф. Тагарев.

 

Създадохме условия за сериозно наваксване в отбраната, категоричен е той.

 

"За да има условия за ротация, ПП-ДБ премълчаваха много истини", каза проф. Тагарев по повод "Турски поток".





"В рамките на предизборната кампания ще бъдат чути много истини", допълни той.

 

"С мен не е имало контакти по този въпрос. И да имам такова предложение, няма да го приема, защото, за разлика от другите служебни кабинети до момента, този е очевидно политически украсен", каза министърът на отбраната в оставка Тодор Тагарев след въпрос дали би останал в служебния кабинет.

 

"За съжаление, в последните месеци има много големи разминавания между вижданията на ГЕРБ какво трябва да се прави и това, което аз разбирам като критично важни действия в областта на отбраната", каза още Тагарев.

 

Според него няма как Димитър Главчев да не бъде асоцииран с ГЕРБ.





Той посочи, че е важно кой ще е министър на отбраната: "Действаме на много широк фронт и имаме много проблеми за решаване. Най-добре е да влезе човек, който е добре запознат с проблеми и да продължи със своя екип да търси решения. Този служебен кабинет може да е за 2 месеца, но опитът показва, че може и за по-дълго време".

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 3987 |31.03.2024 Асен Василев: Научна фантастика е да остана в служебен кабинет. Догодина можем да сме в еврозоната . 14| 2547 |31.03.2024 Христо Иванов: Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията . 9| 2739 |31.03.2024 Естонски генерал и политик не изключва войски на ЕС в Украйна: "Трябва да спечелим и Путин трябва да иде в затвора" . 9| 2961 |31.03.2024 Николай Стайков, АКФ: Няма реакция след индикациите за телефонни разговори между Калин Стоянов и Мартин Нотариуса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads