Реклама / Ads
44| 7934 |18.02.2014 НОВИНИ

Б.Цеков разобличава: Видните протестъри А.Цонева и И.Божков са и видни тролъри

.
Шефът на Института за модерна политика Борислав Цеков публикува коментар на признанието направено от Радан Кънев, че в кампанията за местния вот през 2011 година от ДСБ са ползвали платени интернет тролове.Той подсеща, че платените тролове са ползвани в кампанията на кандидата на ДСБ за кмет на София Прошко Прошков, сега активист при Кунева. Тогава в щаба му са днешните протестъри и борци срещу троловете - Антоанета Цонева и независимият блогър Иво Божков.
 

Та, тези хорица са били обслужвани от платените тролове. Потривали са самодоволно ръчички, виждайки фалшивата реалност, която платените им тролове творяха, заливайки интернет форуми, Фейсбук и Туитър с омраза и направо сатанински хейт, с клевети и обиди срещу всеки, който не от партията на Прошков, Цонева и Божков, продължава Цеков.

При това забележете – тези тролове не са били платени не с тлъстите суми, които въпросните хонорувани граждани регулярно усвояват от Сорос, олигарха Прокопиев и подопечната на Цветелина Бориславова фондация “Америка за България”. Не, платени са били с държавната субсидия на партията им, сиреч от джоба на данъкоплатците.

А такива като Цонева и Божков са били публичната легитимация на платените тролове. Казвам това, за да се види колко измамна, лъжлива и хамелеонска е претенцията на тези лица за “нов морал” и колко нелепа е днешната им поза на “независими граждани”.

Но всъщност това раздвоение на личността, от което те видимо страдат, е сред причините за истерията, омразата и безидейността, с която за известен период заляха публичното пространство. И заради които провалиха широкия граждански протест срещу олигархията, свеждайки го с лилипутското си политически мислене до файтонно хейтърско сборище, сричащо примитивизми за “комунистическа заплаха” и прочие.

Като прибавим към това и буламача от болшевишки и фашизоидни идеи, който имат в главите, политическата диагноза е ясна. Но няма защо аз да им я поставям. Направи го достатъчно убедително техния бивш партиен водач г-н Иван Костов, който им удари звучен плесник, упреквайки ги в десен болшевизъм и неврополитика, завършва коментара си Борислав Цеков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5685 |18.02.2014 Германци вдигат на крака "Бургаски корабостроителници" . 12| 7316 |18.02.2014 Осъдиха лидери на ДПС за купуване на гласове . 47| 6093 |18.02.2014 Касим Дал:ГЕРБ управляваха с Пеевски и ДПС . 0| 5012 |18.02.2014 Микробус на Пътното горя в София, има пострадал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads