Реклама / Ads
35| 5628 |15.01.2014 НОВИНИ

Цецка Цачева: Защо Цветанов да не оглави предизборния щаб?

.
Източник: Булфото
"А защо не?", така заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева отговори на въпрос в "Лице в лице" по bTV дали Цветан Цветанов може да оглави предизброия щаб на ГЕРБ за предстоящите избори.
 

Ще бъдем действаща опозиция със свои приоритети и задачи и  оставаме на категоричното искане за незабавна оставка на това правителство и провеждане на предсрочни парламентарни избори, заяви още Цецка Цачева.

Нищо не се случва от предизборните обещания на левицата, нищо че отчитат 90% изпълнение на социалните добавки. Нали ви е ясно, че ние и нашитне деца плащаме всичко и това не е нищо друго освен пазаруване за следващите избори.

С открита съвест ще подкрепя задължителното гласуване, ако това е цената да се спре пазаруването на гласове, посочи тя.

Тя допълни, че няма страх от разцепление на парламентарната група на ГЕРБ и ново напускане на депутати. „Като зам.-председател на партията имам малко повече отговорности от своите колеги. Но нямам факти, показващи намерението на някои колеги да напуснат групата. Имам доверие към всички колеги. В случаите, които вече за нас са история, ние научихме постфактум от медиите. Никой по никакъв повод не идвал при нас, за да сподели, че иска да напусне парламентарната група. Не бих искала да изпадам в хипотези. Вероятно тези хора са имали своите идеи и ние им желаем искрено те да ги реализират в качеството си на независими депутати“, заяви Цецка Цачева.

Голяма част от тези политики са били позиция на ГЕРБ, така тя коментира шестте точки за действие на Реформаторския блок. Много по-приятно е ,когато има силно дясно, допълни тя.

На избори се явяваме самостоятелно. За никакви предизборни договорки и коалиции не може да става дума, каза още Цачева. Подготовката за изборите върви по нашите структури, допълни тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5537 |15.01.2014 Цачева: Кой всъщност управлява държавата? . 35| 6935 |10.01.2014 Беновска: Защо ГЕРБ не е в ръководството на НС? . 75| 5179 |05.01.2014 Цачева: Борисов има усет за хората, затова е лидер! . 7| 5824 |24.12.2013 Б. Биолчев: Защо си създаваме толкова препятствия и взаимна мъка?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads