Реклама / Ads
30| 4935 |23.02.2014 НОВИНИ

Цв. Караянчева: Черният PR е на дневен ред

.
Цвета Караянчева
Омаскаряването стана на дневен ред. Не знам как да тълкувам спецоперацията в дома на Орлин Алексиев. Обществото непрекъснато е подложено на различни заплахи, информации, от които няма реален резултат. Черният PR е един от най-силните аргументи на нашите опоненти.
 

Това отбеляза депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева по БНТ. "Не можеш да използваш листата на една партия, за да станеш депутат, по-добре стани независим", добави тя.

"На много неща се наслушахме от Бареков последните дни, но ГЕРБ е една много сериозна партия и това, което се отчете на конгреса е впечатляващо. Това показва, че партията живее и има реален политически живот. Няма проблем със стабилността на ГЕРБ", каза категорично Караянчева.

На въпрос на водещия дали можеше да не си подава Борисов оставка преди година Цвета Караянчева отговори, че той е направил най-доброто, което е могъл, виждайки какво се случва в Украйна.

"Когато имаш поет ангажимент към хората, а се окаже, че те не те познават и имат съмнения в теб, си длъжен да постъпиш мъжки и да подадеш оставка", даде мнението си тя.

"Аз обичам да казвам истината, колкото и да е трудно. Аз казвам истината дори на видните политици, които са по-дълго от мен в политиката. Контактът с хората е най-важен, а не какво пишат социолозите", категорична бе тя.

"Изборът на Пеевски наистина разтърси държавата. Кой казва, че 40 пъти той е бил в кабинета на Цветанов", попита Караянчева. "Той може да е бил навсякъде из парламента. И аз съм ходила в кабинета на Цветанов", отбеляза тя.

"В партия ГЕРБ има много български турци, български мохамедани и българи. Това е партията на българите. Една партия няма право да се ограничава в един етнос. Езикът в политиката може да бъде както средство за комуникация, така и средство за демонстрация", каза тя във връзка с етническия проблем.

На въпрос дали ще има други избори през 2014 година, Караянчева категорично заяви: Разбира се, че ще има!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4971 |22.02.2014 Цветанов пак на „дневен ред” в прокуратурата . 22| 6628 |02.02.2014 Ц.Караянчева: Най-много кадрува Ахмед Башев от ДПС . 3| 5238 |07.01.2014 Цв. Караянчева: ГЕРБ осигури повече пари за тютюнопроизводителите . 36| 5287 |13.11.2013 Караянчева: Вдигнете си ръцете от студентския протест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads