Реклама / Ads
9| 5213 |24.11.2010 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Няма разработка за В. Танов

.
Цв. Цветанов
Нарастването на битовата престъпност се дължи на рецидиви, коментира вътрешният министър.
 

Несериозни са твърденията на Румен Петков, че стоя зад решението визата му за САЩ да бъде отнета, обяви по БТВ вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов. Той щял да се въздържи да коментира всичко, свързано с Румен Петков, за да не отклонява обществото от актуалните теми, които го вълнуват.

Аз се съгласих с казаното от Ваньо Танов, защото е бил директор на ГДБОП и след като той го казва, аз не мога да не вярвам на един директор на тази служба, обясниа Цветанов и припомни, че е имало анкетна комисия в парламента за бившия вътрешен министър и каза, че там също може да бъде направено едно разследване.

За шефа на митниците Ваньо Танов няма оперативно дело и разработки, категоричен бе Цветанов. Танов се ползвал с доверието на премиера и вицепремиера Дянков заради успехите в събирането на акцизите.

За твърденията на Петков, че обвиненията срещу него целят да се отклони вниманието от имотното състояние на Цветанов, вътрешният министър каза, че е обяснил всичко в НС. Тече проверка и съм единственият политик, който е дал възможността всички тайни на личния живот на един човек да бъде проверяван от институциите. Няма от какво да се притеснявам, увери той.

Нарастването на битовата престъпност се дължи на рецидиви, отчете министърът на вътрешните работи и заяви, че органите на реда залавят извършители на подобни деяния, но след известен престой в ареста те излизат и извършват същите престъпления. Полицията отново ги залавя и всичко се повтаря, коментира Цветанов.

Естествените ни партньори в борбата срещу организираната престъпност са прокуратурата и съдът, каза вътрешният министър. Той посочи, че редица престъпници, в т. ч. Лихварите от Видинско, напр. били на свобода, независимо, че се води дело срещу тях.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5268 |20.11.2010 Цветанов: Стремим се към разкриването на всички поръчкови убийства . 49| 7081 |16.11.2010 Цв. Цветанов: Филчев поръчвал убийства, подставени лица на Трактора ги изпълнявали . 1| 4923 |15.11.2010 Цветанов: Работим по разкриване на поръчковите убийства . 38| 4874 |29.10.2010 Цветанов: И президентът ли е говорител на Трактора?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads