Реклама / Ads
48| 6719 |17.02.2013 НОВИНИ

Цветанов: Хората имат основание да протестират, поемаме своята отговорност

.
Цветан Цветанов
Силната страна на премиера и на ГЕРБ е, че има ли грешки, те се поправят; когато, според социолозите, разликата започва да се смалява, ние се мотивираме повече; недоволството на хората е основателно заради сметките.
 

По-добре е да провериш един човек, преди да заеме определен пост, но Юлиана Иванова не беше проверявана за поста в ДКЕВР, обяви по НТВ вицепремиерът Цветан Цветанов.

Хората в страната се интересуват от националната политика; няма безгрешни хора; силната страна на премиера и на ГЕРБ е, че има ли грешки, те се поправят, каза Цветанов.

Всяка една политическа формация е с мотивация да спечели изборите; въпросът е кой как стои по места, как е изградил партийните си структури и дали се сеща за тях само по избори или непрекъснато, осведоми той и определи настроението като оптимистично преди изборите. Ще се стремим към съставяне на правителство, което да носи цялата политическа отговорност. Когато, според социолозите, разликата започва да се смалява, ние се мотивираме повече, отчете Цветанов.

Пропуснахме много ценно време в началния етап на прехода, когато се извърши разграбването на баницата. Ако се върнете назад към 90-те години, ще видите, че според социолозите държавата е вървяла много добре, заяви още той.

Недоволството на хората е основателно заради сметките, които получиха потребителите, а контролния орган ДКЕВР трябва да направи цялостен преглед на всичко, което се е правело до момента. Днешното ценообразуване е следствие от всичко, което се е правило през последните години. Хората протестират срещу това, което получават от дружествата. Вчера в Свиленград на Цветанов показали лика на Костов и хората протестирали срещу онова, което той е направил, а вицепремиерът им казал, че Костов е избран с народен вот.

Винаги съм възприемал екипната работа като гаранция за успех, не се смущавам от определението "второто аз на Бойко". В екипната работа няма лични пристрастия към собственото его. Това е проблемът на другите партии, констатира Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 5835 |16.02.2013 Цветанов: Станишев много бързо забрави Батко и Братко . 17| 5016 |15.02.2013 Тримата от "Хамас" са били изгонени с полиция от България . 45| 5567 |15.02.2013 Цветанов: Разследваме арестувания бургаски прокурор за връзка с "Дюнигейт" . 9| 5359 |15.02.2013 Цветанов: Избягалите атентатори са студенти в Ливан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads