Реклама / Ads
6| 4455 |14.01.2015 НОВИНИ

Валери Симеонов: Обърках Франсоа Оланд с Петко Сертов

.
Валери Симеонов
Толкова често ни показват френския президент Франсоа Оланд, че започнах да го бъркам с Петко Сертов. Търсенето на Петко Сертов е пореден провал на нашите сили за сигурност. След случая в Лясковец това е пореден шамар за службите ни. Прочетох, че това ще ни струва около 400 000 лева, посочи Симеонов. Това каза съпредседателят на патриотичния фронт Валери Симеонов в предаването "Още от деня" по БНТ.
 
Ние сме готови да подадем ръка на всеки, който ще работи за доброто на България, освен на ДПС. Това го повтаряме още от предизборната кампания. Има успешни кметове от БСП и от ГЕРБ. Аз съм бизнесмен и на първо място поставям икономиката, каза още той.

Аз не харесвам карикатурите на "Шарли Ебдо". Стилът им е твърде черен за моите разбирания. Самият факт, че три пъти е фалирало това издание показва, че не се харесва хуморът им, категоричен е Валери Симеонов. Според него акцията по залавянето на терористите в Париж се е провалила. Абсолютен провал на френската полиция. Вместо да заловят братята Куаши, спецчастите ги застреляха като кучета, за да скрият многото си пропуски. Французите няма на какво да ни научат - виждате на какво ниво е сигурността им., коментира патриотът.

Симеонов посочи точките, по които се разминават с предложенията на ГЕРБ: Категорично против монопола на НЗОК, защото конкуренцията снижава цената. Против пенсионната реформа сме в предложения вид. Против сме започването на саниране на еднофамилните жилища. Осигурени са 2 милиарда, които ще се вземат от бюджета. Нищо няма да направим. Ние сме "за" санирането с пари от ЕК. Ще спираме влакове, а ще санираме жилища, в които никой не живее.

Валери Симеонов призна, че едва днес е получил подписаното споразумение за партньорство с управляващите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4215 |18.12.2014 Симеонов: „Разделяй и владей” е тезата на присъствието на ДПС във властта . 17| 5043 |17.12.2014 БХК скочи срещу изказването на Валери Симеонов против ромите . 31| 4843 |17.12.2014 Симеонов: България е пред етническа криза. Местан недоволен . 1| 4230 |10.12.2014 В. Симеонов: Циганската престъпност няма да остане ненаказана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads