Реклама / Ads

0| 3018 |09.09.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 10 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Иван Радоев“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Радоев“ между ул. „Боряна“ и ул. „Народно хоро“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ на ъгъла с ул. „Народно хоро“.

 

На 10 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с ремонтни работи на пл. „Мургаш“, с. Подгумер, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тополите“, ул. „Спортист“, ул. „ Котева“, ул. „Изгрев“, ул. „Зора“, ул. „Брезите“, ул. „Крушова“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: пл. „Мургаш“.

 

На 10 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гьорче Петров“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Георче Петров“ от ул. „Иван Хаджиенев“ до бул. „Сливница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“ Гьорче Петров“ на кръстовището с ул. „Цар Симеон“.

 

На 10 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Грамадите“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. " Грамадите" , ул. "Ракита", между ул. "Старото училище" и ул. "Грамадите". 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Грамадите“ на кръстовището с ул. „Габровница“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока за профилактика 0| 3240 |07.09.2018 . Вижте къде ще спира водата в София 0| 2859 |03.09.2018 . Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока заради профилактика 0| 3366 |31.08.2018 . Прокуратурата: В десетки градове незаконно събират такси за детски градини, вижте ги 2| 3319 |30.08.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ