Реклама / Ads
220| 13168 |04.06.2013 НОВИНИ

Волен Сидеров се скара на НТВ и съобщи: Аз уволних Бойко Борисов!

.
Волен Сидеров
РЗС и НФСБ са толкова озлобени, че се прегърнаха с Борисов. ДПС вече не е инструмент на Анкара, поясни той и каза, че Турция и Борисов заложили на Касим Дал като пряк продукт на турските служби и ислямизма.
 

Ще си браним централата както намерим за добре, защото Общината въобще не си влиза в ролята, оттам се оказали удобно митинги, заяви по НТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. В неделя е имало незаконно шествие на група хора, в Общината са подадени заявления от РЗС и НФСБ(ойко), вметна Сидеров и каза, че техните коменданти били отговорни, защото ул. "Врабча" не присъствала в техните намерения за митинг.

Сидеров скочи вербално, когато за пример беше посочен митинга на "Атака" пред джамията и каза, че онзи случай бил друг.

Сега кметицата си затваря очите, защото това е политическа поръчка. тези две партийки сега са толкова озлобени, че се прегръщат с Борисов, целуват му ръка, той ги финансира и сега реагират, съобщи Сидеров. Яне Янев е същият, който през 2011 на конгрес на РЗС каза, че Борисов е участник, съучастник и извършител на убийства, а днес е прегърнат с него. В. Десант на В. Симеонов хули Янев, а вчера онзи ден двамата са прегърнати на мининг, това е безпринципност и продажност, каза лидерът на Атака.

Аз не съм правителството, аз гласувах против него, обясни отново Сидеров. Както и да го наречете, това е глас против, каза той, но не пожела да отговори на въпроси тежестта на кое действие е по-голяма - даването на глас за кворум или гласуването против. Ако Борисов не правеше тези игри, ако не се правеше на интересен, само и само да удари по Атака, нямаше да стане така. Кой уволни в крайна сметка Борисов, попита той и веднага каза: Волен Сидеров го уволни.

Сидеров няколко пъти се скара на водещите затова, че задавали въпросите манипулативно. И обясни, че оттеглил подкрепата си за Борисов, защото кабинетът му се провалил. Цветанов спря една прокурорска проверка, а Янев стана най-верният. Според него водещите се опитвали всячески да бъдат защитени Борисов и Цветанов. Дали вашата телевизия не е част от тази престъпна клика на Цветанов, заяви той. Вашата поръчка говори за много по-дълбоки връзки, но аз спрях връщането на ГЕРБ във властта. сега ще направя всичко възможно, за да извадя на бял свят какво са вършили тези престъпници, продължи той.

Върху вашето присъствие в НТВ цензура не е имало, отсече водещата и посочи, че там Сидеров е бил чест гост.

Тези, които пишели, че Сидеров е психопат и лумпен, били поръчкови, заключи той. Защото преча на далавераджиите да се въртят във властта и допусна, че утре можело да бъде обвинен, че се е прегърнал с Осама бен Ладен и марсианците.  Аз умея да се отбранявам и да нападам, моят принцип е, че най-добрата защита е атаката, обясни на финала Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 73| 5300 |03.06.2013 Волен за РЗС и НФСБ: Лъжци и измамници . 99| 5395 |02.06.2013 Сидеров получавал поздравления за действията си в НС . 33| 8506 |01.06.2013 Капка за Волен: Хубав мъж се развали дотам, че не прилича на себе си . 19| 6251 |31.05.2013 ДАНС пак скара депутати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads