Реклама / Ads
0| 6226 |19.05.2014 АКТУАЛНО

Бобо, Сантра и Маги Джанаварова награждават победителите в „Цветната олимпиада“

.
На 22 май (четвъртък) от 17 ч. в Голямата зала на Община Велико Търново ще се състои церемонията по награждаването на победителите в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада“ от Област Велико Търново. Победителите ще бъдат лично наградени от гласовете на „България си ти!“ – хип-хоп талантът Бобо и любимките на младежите Сантра и Маги Джанаварова. Входът е свободен.
 

Проявата се осъществява с подкрепата на Община Велико Търново и РИО – Велико Търново. Лично, за да връчат грамотите и наградите на победителите ще дойдат водещи обществени личности - от ръководството на Община Велико Търново, РИО – Велико Търново, ръководствата на библиотеки и читалища.
     
Целта на Цветната олимпиада е да се мотивират учениците (VIII - XII клас) към усвояване на нови знания, чрез съревнование по български, английски, френски и немски езици, математика и информационни технологии.  След успешното провеждане на олимпиадата, комисия определя областните победители.

Досега „Цветната олимпиада“ е провеждана в множество области в цялата страна. В края на учебната година предстои и национален кръг между победителите от всички региони посредством интернет платформа. Чрез проявата Сдружение „България си ти!“ се стреми да допринесе за възобновяване на връзката „дете-учител-родител“; да даде поле на изява за  артистичните деца; да насърчи сътрудничеството в областта на образованието на локално, регионално и национално ниво като провокира диалог между държавата, обществото, НПО-та,  училищната общност и семейството.

На 9 юни ще се проведе национален онлайн кръг между победителите от всички региони. На 16 юни предстои втори етап на националния кръг, който ще се състои в София. А на 17 юни ще се състои церемония по награждаването на националните победители в София и обявяването на т.нар. Отбори на „България си ти!“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5970 |07.06.2010 М. Попова: Ще има нов закон за честни магистрати . 18| 7512 |24.03.2010 Цв. Цветанов: Високопоставен магистрат бил съпричастен към Октопода . 27| 6550 |03.02.2009 „В салона” с Маги Желязкова с нов декор и визия . 8| 8938 |24.12.2008 Бъдни вечер, Коледа, „мръсни дни", магии...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads