Реклама / Ads
3| 6279 |15.05.2008 АКТУАЛНО

Нощен театрален спектакъл за еротичния свят и нагоните

.
Спектакълът „Час преди полунощ” ще докосне най-интимните дълбочини на мъжа и жената утре вечер в Центъра за култура и дебат - „Червената Къща”, за да нахлуе в забранения свят на импулсите и нагоните.
 

Едночасов авторски спектакъл „Час преди Полунощ – Презареждане” или „...звучи като любов, а мирише на страх” на Юлиана Сайска ще засегне най-дълбоките измерения на човешките усещания, а именно любовта и вълненията около интимното общуване с другия човек. Представлението ще започна от 23 часа - време, в което сънят и желанията изкривяват реалността. То ще потопи публиката в носталгията, която изпитва всяко човешко същество към красотата съответно на мъжа и жената като отделни и различни в своята чувствителност индивиди. Крайните и екстремни ситуации имат за цел да изследват дълбочината на общуването помежду им. „Това, което винаги ме е интересувало като творец е да вълнувам, да хвърлям хората в усещанията им. Имам желание да изследвам еротиката като най-красив израз на желание за близост, крайностите като забранена зона на общуването, причините за невъзможността да изживеем истинска страст или трудността да се изразим по обикновен начин”, разказва за спектакъла Юлиана Сайска.

chervenata_kushta_1.jpg

В пърформансът ще вземе участие самата тя, композитора Емилиян Гацов – Елби, лайт-дизайнера Иван Николов - opnn и още - Мария Атанасова, Борис Георгиев, Велислав Павлов, Жасмина Чолакова, Диана Николаева. Сценарият е изграден върху личните преживявания и емоционален опит на актьорите, които чрез телата и жестовете си, изградиха, характерния за физически театър, сценичен език. Те ще разбулят тайните на еротичния свят между мъжа и жената.

Tова може би е повече от достатъчно, за да се втурнете към "Червената къща", където може да имате късмет - все още някой останал неизкупен билет на цена от 6 или 12 лева. Frognews.bg

chervenata_kushta.jpg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5977 |25.04.2008 Спектакълът „Час преди полунощ” изследва еротичния свят на импулсите и нагоните . 7| 8090 |14.03.2008 Нощен купон в Студентски град? - Мноо яко! . 0| 9221 |21.11.2007 С 5 нови песни Георги Христов прави юбилеен мегаспектакъл . 4| 7918 |12.11.2007 Великата Лили Иванова отново с грандиозен спектакъл в НДК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads