Реклама / Ads
8| 3801 |10.02.2021 АКТУАЛНО

Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работна обиколка в област Благоевград

.
Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, заедно със заместник-председателя на партията Павел Вълнев, областния координатор Атанас Камбитов, членове и симпатизанти, посетиха общините в Благоевградска област - Кресна, Струмяни, Петрич, Сандански и Разлог.
 

Пред привърженици на ПП „Републиканци за България“ Цветанов заяви, че партията трябва да бъде незаобиколим фактор на политическата сцена и водеща политическа сила, включително на територията на област Благоевград.

 

„За мен е предизвикателство това, което правим всички заедно, защото знаем какви са последствията от сегашното управление. Особено последната година и половина - раздаване на пари, никаква помощ за малкия и средния бизнес. Удовлетворяват се само желанията, които са най-близки до управляващите. Създадоха се държавни предприятия, които започнаха да харчат парите на българския данъкоплатец, заобикаляйки обществените поръчки, това повече не може да продължава. Не трябва да продължава и безотчетното раздаване на пари, което в момента наблюдаваме. Всички ние виждаме негатива в управлението. Знаем, че  процентите, които се дават за ГЕРБ са нереални. По време на срещите,  хора, с които съм работил през годините казват, че никой няма да гласува за тях“, каза Цветан Цветанов.


Той допълни, че въпреки това страхът от репресии е голям.


Републиканци за България може да бъде алтернатива на сегашното управление. Предстоят ни тежки избори. Важно е всеки един от нас да отиде да гласува.


Председателят на партията благодари на бившите кметове на Благоевград, Сандански и Банско – Атанас Камбитов, Кирил Котев и Георги Икономов, и настоящи координатори на партията, за постигнатите резултати през годините.


„Атанас Камбитов даде много силен импулс за промяната на Благоевград. Вие знаете, че администрацията, с която работеше, беше обърната към хората. Едно от доказателствата за това са санираните блокове в областния център. Искам да благодаря за подкрепата, която получаваше през годините и Кирил Котев, защото доверие се дава на хора, които могат да изпълнят поетите ангажименти“,  каза още Цветан Цветанов.
Той допълни, че до няколко дни партията ще започне с представянето на секторните политики, които ще бъдат достъпни за хората.


По време на визитата в Благоевградска област, заместник-председателят на партията Павел Вълнев подчерта, че България е изправена пред много сериозен избор и че е време т.нар. „преход“ да бъде преминат.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4733 |16.01.2021 Цветан Цветанов: За пътя от видимите резултати до невидимите зависимости . 17| 8151 |13.01.2021 Цветан Василев: След погрома на КТБ отношенията Борисов-Пеевски станаха ”союз нерушимый” . 11| 17881 |09.01.2021 Банкерът Цветан Василев за ортаклъка между Борисов и Пеевски . 8| 5866 |19.12.2020 Цветан Цветанов: По-малките партии може да са същественият играч на предстоящите избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads