Реклама / Ads
30| 14818 |14.12.2023 АКТУАЛНО

Вижте кой ни заплашва: Маня-алкохоличка - лошият милиционер на руската дипломация

.
Мария Захарова Източник: Обозревател
Мария Захарова и шеф на Департамента за връзки с обществеността и медиите и говорител на Министерство на външните работи на Русия. „Маня-алкохоличка“ не е наше хрумване, а на популярното руско издание „Обозревател“ – към  него да се отправят ругатните на българските путинофили.
 

Захарова-Маня преди 48 часа заплаши директно България по повод местенето на паметника на съветската армия от центъра на София.

 

Тя заяви дословно: „Днес властите в София преминаха към практическото изпълнение на отдавна подхранвани срамни планове за демонтиране на паметника на Съветската армия. С леката ръка на фашисти евроатлантици паметникът буквално се изпраща на бунището на историята. Варварските действия, предприети от българска страна, нямат никакво оправдание и прошка. Те са особено цинични в контекста на галопиращото нарастване на неонацистките настроения в цяла Европа. Смятаме унищожаването на паметника на нашето общо, подчертавам, минало като поредната враждебна стъпка на официална София, която задълбочава и без това задънената улица в двустранния път. България отново, както се е случвало неведнъж, е избрала грешната страна на историята. Тя ще плати за това, ще понесе пълните последствия от срамното решение."

 


.
Захарова в недобра... форма...                     Фото: Обозревател

 

Това е открита заплаха и намеса във вътрешните работи на нашата страна.

 

В руски проправителствени медии се изливат водопади от нападки срещу България, наричат ни „нацисти“ и „предатели“, които са забравили, че България „нямаше да я има, ако не беше СССР и Сталин“…

 

Коя е Мария Захарова, обаче, която не за първи път размахва пръст и отправя закани срещу България.

 

Родена е в семейство на съветски дипломат. Учила е в Пекин, където баща й е работил в съветското посолство. Завършила е МГИМО в Москва. Прави шеметна кариера във външното министерство на Русия и е първата жена, говорител на ведомството.


.
Изпълнение на Захарова по националната Россия 1...

 

За нея се разпространяват десетки слухове и мения, които нерядко звучат като научна фантастика.

 

Когато я обвиняват в алкохолизъм, тя отговаря, че пише стихове и съчинява песни, затова понякога има отнесен вид.

 

На 18.06.2023, Максим Иншаков пише по повод изказването на Захарова на икономическия форум в Санкт Петербург: Не е лошо преди такива изказвания Мария да закусва, защото прилича на "прес а-Лкохол". И да намали „белите пътечки“, ако може…-

 

Мария Захарова си позволява изключително остри нападки срещу САЩ, обвинявайки Вашингтон във всички възможни грехове, включително, че именно американците са започнали войната в Украйна, а Русия просто се защитава.


.
Сватбени ласки на фона на товарищ Путин...

 


.
Сватбата на Маня в омразния Ню Йорк...

 

Въпреки омразата, която бълва срещу Америка, Маня вдига сватба не в Москва, а в Ню Йорк. На тържеството присъстват десетки руски олигарси и високопоставени лица от властта в Кремъл. Колко ли е струвало това удоволствие?

 

По повод нейни изявления преди дни в Инстаграм се появява следния текст: "Как да не пие Маня! Тя има толкова тежка работа – да измисля и говори лъжи за всичко, което се случа в Русия и в чужбина. Това не е като да организираш някакви си протести срещу войната…

 

На въпрос по време на брифинг от чуждестранен журналист, колко са руските жертви досега във войната срещу Украйна, Мария Захарова отговаря: Първо, не е война, а специална военна операция. Второ, не е моя работа да броя, това е работа на военното министерство, тях питайте.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 16593 |14.12.2023 Настане вечер, флексът запее... Падането на МОЧА предизвика народното творчество . 21| 11279 |13.12.2023 Гого Лозанов пред ФрогНюз: На мястото на МОЧА трябва да остане градинка . 42| 10351 |13.12.2023 А какво направихте на мястото на мавзолея? Нищо. Нова опорка се роди около дебатите за МОЧА . 7| 5791 |11.12.2023 Си Ен Ен: Алексей Навални е изчезнал от затвора и е в неизвестност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads