Реклама / Ads
97| 6987 |29.12.2013 АКТУАЛНО

Волен Сидеров не знае дали му е запорирана заплатата

.
В "Тази неделя" по bTV Волен Сидеров каза, че доходите му били по-добри преди да стане депутат, отколкото след това. Той обаче заяви, че не знае дали му е запорирана заплатата: "Не знам, трябва да питам адвоката си. Прочетох една такава информация...". На въпрос как ще се издържа, той заяви, че има достатъчно приятели, които го подкрепят.
 

Той не пожела да коментира фотосите от екзотичното му пътуване до Куба и предпочете да покаже свой кадър по потник, на който се виждат мускули по ръцете му. Допълни, че кадърът е правен от неговата любимка Деница Гаджева в офис.

"Няколко национални телевизии станахте функция на един сайт, който извлече много дивиденти от това", каза още Волен по адрес на ПИК, упреквайки обидено медиите, че са разпространили скандалните му фотоси.

"Куба е остров, навсякъде около него има вода", обясни Волен, допълвайки, че би било ненормално да отидеш там и да не посетиш плажа.

"Парите за пътуването бяха от лични средства - събирани, трупани с годините" - така отговори той на въпрос как е финансирано пътуването. Сидеров беше категоричен, че от субсидията на "Атака" не са били плащани средства за това пътуване. Белия вожд запита защо никой не се интересувал от субсидията на ГЕРБ, а всички проявявали любопитство към тази на неговата партия.

"Много ясно, че мога да спестя пари за пътуване до Куба. Дори дарявам за благотворителност, както и моите депутати" - така обясни Волен Сидеров как оползотворява депутатската си заплата от малко над 2000 лева.

Той отрече да е взимал милиони както от ГЕРБ, така и от сегашното правителство за парламентарна подкрепа на "Атака".

Сидеров коментира, че не знае кой е правил снимките както от Куба, така и от Париж - "Питайте агенцията, която ги разпространи". Сидеров не пожела да каже с кого е бил в хотел "Четири сезона" и заяви, че не може да гарантира, че снимките му са автентични.

Част от пътуванията му били финансирани от богати негови приятели по света, каза още лидерът на "Атака". Отказа обаче да каже кой го е поканил в скъпия френски хотел.

Според него той не е демонстрирал лукс с пътуванията си: "Всеки трети българин е пътувал повече от мен". Според него това не е нещо, което може да отврати или отблъсне хората, защото е само един миг от неговия живот.

Участието му в политиката му докарало здравословни проблеми - "три пъти отварях кървяща язва през тези години".

Волен Сидеров категорично отрече "да държи" депутати от "Атака" с документи за офшорки. Според него това обвинение, идващо от евродепутата Слави Бинев и още няколко негови колеги, било "по поръчка" на Валери Симеонов - съпредседател на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) и негов коалиционен партньор. То имало за цел Бинев отново да влезе в Европарламента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 10980 |21.11.2013 Сидеров издаде държавна тайна: Изграждат се спящи клетки в България . 12| 14259 |19.11.2013 По клозетите ще ги познаете . 24| 7107 |19.09.2013 Бриго Аспарухов: ЕС знае, че Турция нарочно насочва бежанците към България . 9| 8432 |26.06.2013 Рачков потвърди: Мария ще съди Сидеров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads