Реклама / Ads
0| 10914 |13.10.2016 МИСТЕРИИ

Реч на най-грозната жена в света разплака милиони. Ето я

.
Лизи Веласкес
Пред всеки от нас има два пътя. Единият е да се самосъжаляваш цял живот, а другият е да се наслаждаваш на това, което ти е дадено. Изборът е наш! Това заяви Лизи Веласкес на конференцията Woman + Sports Summit в САЩ преди ден.
 
При раждането Лизи е тежала едва 900 грама. С възрастта проблемите й се увеличавали. Днес тя е висока 157 см и тежи 29 кг. Не е в състояние да наддаде дори грам, с каквото и да се храни. Жената е болна от изключително рядка болест при която тялото не натрупва подкожна мазнина. В света само няколко човека са болни от това заболяване. Лизи обаче е суперупорита. Завършва Тексаският университет, написала е няколко книги по психология и от няколко години провежда беседи по мотивация.

Кратката й реч пред участниците в конференцията Woman + Sports Summit, посветена на активния начин на живот от жените, предизвика истинска сензация и се разпространи в мрежата като световна новина. Тя е категорична, че никакви обстоятелства не трябва да предизвикват смут у жените, нито да ги карат да се затворят зад четири стени. „Да живеем – това е наше право! Да се радваме на живота – също!” Това е девизът на „грозната” Лизи.

 

Ето думите й пред конференцията:

 

Преди много често се чувстват растроена и озлобена едновременно. Не знаех, кого да обвинявам за това. На всеки свой рожден ден отправях едно и също желание, палейки свещ в местната църква и повтаряйки го в молитмите си. Господи, вземи всичко това и ме направи нормална.


Хората прекарват часове наред във фотошопа, за да се направят по-красиви. Всички харесват красивите картинки. Но като си поставитеи лайк, какво оттук нататък?


Харесвам се такава, каквато съм...


Трябва да се научите да се гледате в огледалото, без да сте коригирали лицето си. И да се научите да се харесвате. Само тогава ще се почувствате част от реалната действителност. В тунела има светлина, но трябва да я търсим и със сигурост ще я намерим. Пред всеки има два пътя: вечно да се самосъжалява или да се наслаждава на това, което има. Изборът е личен”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3729 |12.10.2016 Потрес! На всеки 7 сек. дете става булка по света . 0| 4064 |12.10.2016 Кобрата се нареди трети в света . 0| 3778 |05.10.2016 Фурор! Българин от ”Милан” е сред най-талантливите футболисти в света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads