Реклама / Ads
31| 10485 |30.11.2010 МИСТЕРИИ

Водолеят изсипва евтин газ и пари за България

.
От гледна точка на астрологията и на звездните предопределения, икономическият живот на България е тясно свързан с Русия и с някои от страните на изток от нас.
 

И това е така, защото финансите, богатството и материалният просперитет на нашата държавата е в зависимост от всичко идващо от влиянията на съзвездието и знака на Водолей
. А единствената страна в света под негово влияние е Русия. Затова, въпреки че на известен кръг хора това обстоятелство е неприятно, то е неизбежно, защото твърде малко зависи от нас. Финансите на България винаги ще обвързани с руски енергийни, научни, комуникационни, производствени и космически проекти и в края на краищата те винаги ще успяват.

Мощното благотворно влияние на Уран /планетата, създадена под влиянието на Водолей/, започнато от 2007 г. и което ще продължи поне десет години, ще доведе закономерно до изграждането на АЕЦ Белене или като вариант на поне още един или два блока на Козлодуй и до преминаването на тръбите на Южен поток през наша територия. Естествено е при това положение Набуко да отиде малко или повече на заден план. В по-далечното бъдеще това ще доведе до много сериозни ползи за страната ни.

В края на 20-те и през 30-те години на този век в България наистина ще има много евтин газ и съществени финансови ползи от изграждането на тръбопровода. Разбира се, тези благоприятни влияния няма да са абсолютно категорични в близките години, поради напрегнатите звездни разположения от периода: 1998г.-2005 г. На техен фон тогава се подписаха изключително проблемни споразумения с Русия, които доведоха до напрежение,конфликтност и съществени икономически неприятности като последствие.

Тези влияния постепенно ще отшумяват, замествайки се с по-благоприятни обстоятелства, с кулминация в края на 20-те и 30-те години на века, когато светът ще си отдъхва от миналите тежки десетилетия. Не трябва да забравяме и, че Русия ще навлиза във все по-дълбоки връзки и с всички страни от ЕС и особенно с Германия.

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 16588 |25.11.2010 Черни магии, уроки и клетви морят българина . 30| 21398 |20.11.2010 Откриха тест на смъртта. Българите най-застрашени . 9| 9296 |18.11.2010 Пророк ли е бил Нострадамус? . 15| 12527 |10.11.2010 Гадателки: Бойко държи "тулупи", които го провалят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads