Реклама / Ads
4| 7289 |12.12.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Адв. Савова: Пускат се СРС-та с неясен произход срещу Иванчева, които обслужват прокуратурата

.
адв. Ирен Савова
Кой разпространи СРС –та, които не са минали необходимата процедура по делото на Десислава Иванчева и Биляна Петрова? Това дело започна със закононарушения и те продължават.
 

Има извадени изречение от контекста, които помагат на обвинението. Това заяви в предаването „Тази сутрин” защитникът на зам.-кметицата на „Младост” Биляна Петрова адв. Ирен Савова.

 

Защо не се разпространи видеозаписът, в който Ваклин отива в общината и пари не дава? Каква е причината в момента, в който излиза доклада на ВКС за работата на Апелативния специализиран съд, да се появяват неизвестни СРС-та?, продължава с въпросите адв. Савова.

 

Има една единствена среща на Иванчева и Петрова с Ваклин в присъствието на човек от общината, който отговаря за даренията. Двете жени питат Ваклин как се казва, та камо ли да му искат пари. Интересен е фактът, че Ваклин за ръчичка е хванат от Специализираната прокуратура, след което му помагат да си напише жалбата.

 

Порочна е процедурата, която се прави от самото начало на това дело. Не може да се сипят обвинения от екрана. Искаме да се спазва закона и нищо повече.

 

Няма как да отговоря дали тези СРС-та са достоверни. След като не е минала процедурата, няма как да отговоря. Не желая да бъда въвлечена в тази недостойна игра. Нека и журналистите не се поддават на подобни внушения, призова адв. Савова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 13291 |03.05.2014 Отмъщение: Зарязани мъже пускат секс обяви от името на екс любовници . 58| 6575 |20.08.2013 Още по-модерна лява партия: червените пускат БСПbook . 9| 8686 |20.12.2009 Един по един ни напускат учителите по демокрация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads