Реклама / Ads
6| 6826 |10.09.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Ченалова: „Всички са маскари“, основната им цел е да останат на власт

.
Румяна Ченалова
След като вложих цялата си воля и успях да изслушам Плевнелиев при Хекимян ,сериозно се замислих, че Борисов има сериозен съперник в битката за приза ”Няма по'-добър от мен”.
 

Бил "направен "член на БКП. Не бил олигарх, а предприемач.И толкова го уважавали...Пък колко покани получавал...

 

Определено обаче Плевнелиев показа една нова /или крита/ черта от личностното си развитие. От образа на добродушкото с леко килната главичка и неизменна глуповата усмивчица е направил голяма крачка, направо крачище към образа на предубеден политически коментатор без скрупули и задръжки, завършен обвинител с предпочитания към саркастично -грубовато описание на опонентите на ГЕРБ и неприкрита неприязън, гарнирана с безконтролно изливана злоба спрямо настоящият президент.

 

Поведение, което не само е политически некоректно, но и недостойно за един бивш президент. Без значение е дали обект е президента Радев или друго лице, представляващо президентската институция, какви са партийните му пристрастия, идеологически убеждения, образование, опит и умения. Плевнелиев премина границата на допустимото политическо говорене като бивш президент, облагите от което ще ползва края на живота си.

 

Впрочем ,това, струва ми се е част от организираното настъпление на ГЕРБ по всички телевизии под наслова "Честни сме. Мислим за вас. Променяме се. Заслужаваме да останем на власт".

 

Смехотворни сценки в уж готовност да жертват Борисов . Елементарен сценарий по добре познатата конструкция на доброто и лошото ченге. Истината е че "всичките са маскари" и че основната им мисъл , цел и верую е да останат на власт. Само тя им дава гаранции за спокойствие и безнаказаност. Този път обаче няма да им се получи.

 

Бившият съдия Румяна Ченалова, фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 13169 |30.06.2017 Ченалова: Вчерашното заседание на ВСС беше поредното падение . 2| 9097 |11.03.2017 Ченалова: Ще съдя острието на Цацаров Галя Георгиева от ВСС . 2| 4902 |07.12.2015 Ченалова: Пеевски медии внушават, че се срещам с Р. Кънев, Хр. Иванов, ген. Атанасов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads