Реклама / Ads
41| 20307 |21.10.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Яна Троянова: Русия е като изнасилена жена, пиянството е повсеместно, а Путин е крадец

.
Яна Троянова
В Русия живеят само алкохолици. Това заяви руската филмова звезда Яна Троянова в интервю. Думите и предизвикаха шок сред руснаците, за които тя е една от най-добрите филмови актриси в последните години, пише изданието „Комсомольская правда“. Освен пияници, Троянова употребява и много други обидни епитети за руснаците, които медията не публикува.
 

"Реското общество е болно и стигна до фашизъм. Хората стигат до фашизъм, когато няма ясен поглед за самите себе си. Днес проблемът в Русия е, че хората не мислят за това, че трябва да работят върху себе си. И те са само насочвани от телевизията за кого трябва да се говори, кой трябва да бъде съден, кой трябва да бъде обвиняван. Техният фокус е постоянно върху намирането на отговорни за техния лош живот и да ги убедят, че някаква Америка иска да отнеме нашите полезни изкопаеми, богатствата ни. Само че тях ги присвоява измамникът и крадецът Путин. И хората се държат, все едно не виждат това. Русия се държи като изнасилена жена!“, казва Троянова.

 

След шокиращото изявление в социалните мрежи се призиви Троянова да бъде разследвана и да бъде призната за чужд агент, както и да бъде образувано наказателно дело по член „Разбуждане на омраза или вражда, както и унижаване на човешкото достойнство“. Ако това се случи, тя може да получи до пет години затвор.

 

Отбелязва се също, че самата актриса и съпругът й далеч не са били въздържатели. Цитират нейни признания в какви купони и среднощни празнувания е участвала.

 

В момента Троянова живее във Франция, където се премести след започнали в Русия натиск и преследвания за нейната ярка позиция срещу войната в Украйна. „Не мога да мълча и да гледам как пропили се руснаци мълчаливо приемат наложената от Путин и неговата клика несправедлива война“, казва Троянова пред френски медии.

„Преживях ужасна депресия, от която трябваше да изляза, за да спра гнева в себе си. Първо имах гняв, а после осъзнах, че просто умирам. Гневът в мен ме убиваше", признава филмовата и театрална руска знаменитост.

 

Синът на актрисата се самоубива преди десет години, когато е 20-годишен. Това оказва огромно влияние на Троянова, която признава, че не е направила достатъчно за него, за да разбере, че момчето е в тежко депресивно състояние.

 

Яна Александровна Троянова (родена на 12 февруари 1973 г. Тя е руска театрална и филмова актриса, телевизионна водеща. Става популярна с участието си във филмите "Топ", "На живо", "Кококо", "Земята на OZ", телевизионния сериал "Олга" и др.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 10459 |19.10.2023 Евгений Кънев: До ден днешен руснаците се брандират като победители на фашизма, с който другаруваха. Толкова за срещата на Путин и Си . 1| 5968 |17.10.2023 Радослав Бимбалов: Спрете да наричате събитията в Израел и Украйна ”конфликт”, неуважаеми лъжеприказчици . 8| 14152 |16.10.2023 Миглена Пенева пред ФрогНюз: Тихомълком дадоха хижа “Христо Смирненски” на фирма, свързана с председателя на БТС . 8| 8099 |15.10.2023 Ген. Съби Събев: Защо атаката на Хамас започна на рождения ден на Путин? Има връзка!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads