Реклама / Ads
33| 15152 |18.08.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Народът ни е в агония, няма читав лидер да го поведе

.
Елена Гунчева
Това не е нормално! Не мога и не искам да проумея как така не реагираме на унищожението ни. 1338 години сме се борили и оцелявали, а сега вяло и апатично гледаме как българите се претопяват, а България загива. Дори не реагираме. Като болник, който е в кома и е оставен в болницата без лечение да умре.
 

Нима не виждаме какво става? Как полицията защитава само управляващите, а старците по селата са оставени на милостта на крадци и убийци? Нима не виждаме как всеки закон е лобистки и с една единствена цел – да ни накара да плащаме и да създава условия за корупция? Нима не виждаме как, докато родители събират с касички по магазините пари за операция на болните дечица, политиците си купуват десетки апартаменти, имения и декларират сметки за милиони с една заплата? Нима не виждаме как хора, работили 40 години, живеят от подаяние от 200 лева, докато хора, не работили и 40 дни друго освен политика, вземат милиони и се подиграват на бедните българи!

 

Нима не виждаме как всичко некадърно, мръсно, с психически отклонения, необразовано и невъзпитано изплува като мръсна пяна най-отгоре в управлението на държавата? Докато ние гледаме турски сериали и пляскаме с телешки възторг на престъпната мутра, която ни унищожава.

 

Защо няма реакция? Защо хора, които се възмущават и са против властта, не желаят и не могат да излезят на улицата и да пометат мутрите, които ни унищожават? Защо не се появява читав лидер, който да обедини народа. ЗАЩО ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ? ЗАЩО СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КАКВО ЛИ НЕ, НО НЕ И С ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ?

Защо изчакват уж подходящ момент, докато народът ни е в агония? Защо слушаме само думи, а не виждаме действия? Защо сме разделени постоянно? Това ли остана от смелият и горд народ на българите?

 

Нима сме последните българи? Оскотяващи, напускащи на тълпи родината си в търсене на нормален живот? Мислещи само как да се нахранят и да си платят сметките? Какво има да губим още?

 

Адв. Елена Гунчева, фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 14868 |15.08.2019 Игнат Раденков: Сега народът е на ход - мафията или той! . 2| 5947 |08.08.2019 Богдан Милчев: България няма план за действие срещу войната на пътя . 2| 11992 |07.08.2019 Бизнесменът Георги Дренчев: Съдебната система нямаше да излъчи Гешев, ако медиите не бяха на 111 място . 1| 6437 |16.07.2019 Христо Христев: Дори Христос да стане главен прокурор, няма да разчупи статуквото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads