Реклама / Ads
8| 20512 |20.02.2019 НАРОДЕН ГЛАС

„Преди обед“ на бТВ се оказа теснолинейка, вече чалга-Гала им се смее

.
Деси и Сашо Източник: бТВ
Чухте ли, колко вредни са кофичките от кисело мляко? Ау, те отиват в реките, оттам в морето… Колко време се прави една кукерска маска? Знаете ли колко са вредни фасовете, бе, хора?!
 

Ох, не знам от какво точно е починал Лагерфелд, невероятен талант, легенда… Май котката му ще наследи, ха-ха, неговите милиони, ха-ха… Последните думи реди младо кифлЕ, поканено да коментари събитията през седмицата. Не и знам името, но е супер звезда. Коментиращите всички са такива – от някоя алея, на някаква слава. В „Преди обед“ на бТВ вече от половин година властва скуката. Няма социални и политически теми, няма скандали и критики към институциите, а към властта – абсурд! Предишната енергия, хумор и ирония у водещите Десислава Стоянова и Александър Кадиев се разтвориха в мъглата от нелюбопитни и неопасни събития, които те поднасят на зрителя. Засили се неимоверно и рекламното представяне на водещи, репортери, актьори и певци, които участват в предавания на бТВ или в сериали и инициативи на телевизията. Скучна, натрапчива, нахална самореклама.

 

Деси и Сашо закъсват, опитват да оцветят тежката скука, лъхаща от препоръчаните от ръководството гости и новини. Тъжно, много тъжно та чак сиво. Нивото спадна по-застрашително и от августовското ниво на Дунав…







Канените седмични коментатори вече са не просто проблем, а бреме. Семпли, без интелектуален багаж, безлични, със смешни претенции за значимост. Не всички, разбира се, но зачестиха. Дали такива ги избират или вече няма интелигентен човек, който да се съгласи да участва – не е ясно. Но доживяхме бригадира от предаването „Нов дом“ да дава акъл от екрана по теми като Космоса, световната политика, морала, образованието, здравеопазването, катастрофите по пътищата и пр. Доморасъл енциклопедист, всичколог. Но той не е виновен, защото едва ли осъзнава, че IQ около 80 е причина да не се изявява публично.

 

Началниците в бТВ няма да признаят, че рейтингът на симпатичното доскоро предаване се е сринал откакто са въведени новите правила. Хората от телевизията обаче говорят. Ивайло Нойзи Цветков им го каза много ясно и отдавна че така няма да стане. Но откъде Нойзи Цветков ще ги разбира големите игри. Или висшите интереси. Хайде на бригадирите и кифлите с миниманизирана мисловна дейност.







Дори чалга Гала от конкурентната Нова тв има пълно основание да им се присмива. Не е за вярване, че освен нея и друг може да падне до такова дъно. Което е неопровержим аргумент да изключите телевизора. Ако притежавате себеуважение, разбира се.

 

Жалко за похабените сили и ентусиазъм на Сашо и Деси. Вече не е достатъчно да се фукаш, че майка ти – нали, че познаваш този или онзи. Симпатично е било в началото, но вече е досадно. А може би въображението на екипа е бил теснолинейка от самото начало, а не скоростен влак, както се опитваха да ни внушат.   

 

Нели Бонева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9307 |12.01.2019 Искат да задържат в ареста свидетели по делото КТБ със съмнителни доказателства . 1| 9760 |07.01.2019 Весислава Танчева: Прокуратурата си събира доказателства, като претърсва канторите на адвокати . 11| 9447 |29.11.2018 Maнoлoвa показа ужасяващите условия в килиите на Иванчева и Петрова /снимки/ . 8| 9173 |21.11.2018 Адв. Марковски за Фрог: Прокуратурата и съдът нямат доказателства срещу Иванчева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads