Реклама / Ads
4| 7564 |13.02.2019 НАРОДЕН ГЛАС

В. Танчева: Президентът редактирани доклади ли получава от службите?

.
Весислава Танчева
Налага се да изберем едно от двете - или местните ченгета са пълни смешници и не са информирали никого - ни прокурор, ни служби, - или са го направили, но службите са го скрили от президента. #КОЙ може да нарежда на нашите служби какво да правят и в този конкретен случай не е ли това предателство към държавата и сигурността й?
 

Това коментира във Фейсбук PR експертът Весислава Танчева по повод днешното заявление на президента Росен Плевнелиев, че той не е получавал информация за натравянето на Емилиан Гебрев през 2015 г.

 

Ето какво още написа Танчева:

 

А пък Плевнелиев вика, че през 2015 г. никой нищо не му казал за отравянето на Гебрев...


Да речем, че не лъже.
То няма и как да му каже, понеже той получава доклади от ДАНС и НРС, а случаят е разследван от ... районното полицейско управление.


Следователно, през 2015 г. никому не се е видяло странно това тройно натравяне "с рукола" и кафе, при положение, че тримата са натровени на три различни места, по различно време, но с едно и също вещество... При това, Гебрев не пие кафе! 3:) За сина му и директора на "Дунарит" - не се знае, но едва ли го пият у Гебрев-страши. Даже не е ясно дали и тримата са я ручали тая рукола въобще!


Значи, ако шеф на голям завод за военна продукция, готвещ се да придобие втори, още по-голям, е натровен заедно с други двама, свързани със същия завод, с неизвестно вещество, това не е повод за РПУ-то да повика батковците от ДАНС на помощ?!
Налага се да изберем едно от двете - или местните ченгета са пълни смешници и не са информирали никого - ни прокурор, ни служби, - или са го направили, но службите са го скрили от президента.


Ако е второто, налага се да направим още един избор - или са сметнали, че случаят не представлява проблем за националната сигурност, или умишлено са го замели под килима, защото така са им наредили. И в двата случая сега би трябвало да валят уволнения на килограм...


#КОЙ може да нарежда на нашите служби какво да правят и в този конкретен случай не е ли това предателство към държавата и сигурността й?
Ало, прокурорите? Някой? Нещо?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 10101 |08.02.2019 PR експерт: Премиерът и президентът инсталират елхички, вместо да изметат половината руско посолство . 7| 7783 |31.01.2019 Весислава Танчева: Обитаваната от калинки държавна администрация е пропита с цинизъм . 19| 15918 |28.01.2019 Мирослав Иванов: Президентът е обикновен двуличник . 1| 9804 |07.01.2019 Весислава Танчева: Прокуратурата си събира доказателства, като претърсва канторите на адвокати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads