Реклама / Ads
75| 18067 |27.07.2014 ПОЛИТИКА

ББЦ на Бареков се сгромолясва, напускат в Лом и София

.
Николай Бареков
След зам.-председателя на "България без цензура" Ангел Славчев и ВМРО, нови структури и активисти напускат партията на Николай Бареков. Вече е факт напускането на общинската структура в Лом, както и над сто човека от София, начело с председателя на партията в район "Триадица" - Стоил Митев.
 

Получихме техни декларации на редакционната поща. Те говорят сами по себе си за разпада, който е обхваал структурите на младата партия, водена от младия полиик и евродепутат Бареков.
Лидерът на Земеделски народен съюз и депутат от Коалиция за България Румен Йончев, който продължава да е в ББЦ заяви по-рано днес по БНР, че лидерът Бареков е по-силен отвсякога и заедно ще се борят за победа на предсрочните парламентарни избори. Йончев дори упрекна напускащите, че обслужват ГЕРБ и ДПС. Обвини ги също, че изпълняват поръчка, но планът им няма да успее, защто ББЦ е сплотена и единна.

Очевидно обаче структури в Лом и София не са чули призивите на Бареков и земеделеца Йончев. Ето техните декларации за напускане на ББЦ и вождът Бареков, часове след като той даде срок на главния прокурор Сотир Цацаров да се срещне с него след сряда.

 

                                                                 Декларация

                                          на общинската организация гр. Лом

 

Уважаеми медии, уведомяваме ви, че общинската структура на "България без цензура" в град Лом си подава оставката и напуска партията на Николай Бареков. Причината за това е дълбокото ни несъгласие и разочарование  от  провежданата политика от партията и нейното ръководство, липсата на демократични критерии относно функционирането и бъдещото й развитие. Ние застанахме в редиците на ББЦ с желанието да работим срещу статуквото, а не да ставаме част от него. Не възнемеряваме да оставим всички наши приятели, симпатизанти и колеги  без да сме политически представени. Оставаме  в очакване бившият зам.-председател Ангел Славчев да ни поведе в битката срещу политическата мафия.

С уважение: Общинско ръководство гр. Лом  

председател: Даниела Методиева

 

До:

Всички независими от кръга Пеевски медии;

Изпълнителният съвет на ПП "България без цензура";

Общинското ръкводство на ПП "Българи без цензура" в гр.

 

Заявление

От Стоил Д. Митев – председател р-н Триадица 23 МИР- София

 

С настоящото заявление ви уведомявам, че считано от днес 25.07.2014 г. прекратявам членството си в ПП ”България без цензура”. Причината за това е дълбокото ми несъгласие и разочарование  с провежданата политика от партията и нейното ръководство, както и политическата и лична зависимост на партията и Николай Бареков от кръговете на Делян Пеевски.

Заедно с мен се отеглят и над 100 члена на партията в район "Триадица" на 23 МИР- София .

Също така заявяваме, че никога не сме гласували и предлагали за водач на листата в 23-МИР г-н Васил Василев.

Муцуните на прехода нямат място в новата политическа история на България.

 

25.07.2014 г.                                                                                             

Стоил Митев

Гр.София

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 8149 |23.07.2014 В „България без цензура” хаос, партньорите напускат . 43| 6739 |23.07.2014 Каракачанов напуска Бареков, отива при НФСБ . 106| 11980 |19.07.2014 Софиянски пристанал на Бареков за 20 000 лв месечно? . 57| 8761 |16.05.2014 ИМП даде преднина на Бареков пред ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads