Реклама / Ads
22| 8574 |03.07.2019 ПОЛИТИКА

Експерт: Борисов да уволни пиара за видеото с Тимерманс, няма да падне мониторинга

.
Бойко Борисов
Факт е, че партийният формат бе изоставен за сметка на практичния подход в Европа. Губещ е Германия. Очаквайте възход на политиката за европейски въоръжени сили. Ще видите какво ще се случи. Макрон е големият победител. Увеличи четирикратно тяхната тежест. Това каза Бранимир Ботев по БТВ.
 

Другият пробедител е Вишеградската четворка. Третите победители са Испания. Учудвам се как нямаше никакъв анализ от МвнР. Поставиха Борисов като кореспондент. МвнР и Външно разузнаване трябваше да му пададат информация. Ако бях на мястото на Борисов, щях да искам от тях обяснение за бездействието им. Двама от лидерите имат връзка с България. Не зная кой е пиарът на видеото между Борисов и Тимерманс, но той трябва да бъде незавабно уволнен.

 

Ние трябва да се ориентираме накъде ще духа вятъра. Ще има сериозна проверка. Удобни сме за критика по много показатели. ЕНП ще трябва да се отбранява. Вишеградската четворка не е за подценяване. Не вярвам да падне мониторингът.

 

Зинаида Златанова допълни: Сделки винаги са се правил. Този съвет беше безпределно откровен. Партийният подход беше изоставен. Това беше обещано на европейските граждани. Големите държави в Европа взеха всички постове. Те си разделиха властта и постовете. Показва тенденция на доминация на старите страни-членки. Разломът между Изток и Запад се задълбочи неимоверно. Поне Западна Европа не желае да го крие.

 

Източна Европа се чувства нечута. Разумните гласове от Източна Европа не бяха чути. И дойдоха крайно неразумните, които се изказват антиевропейски. Западният сват води битки на международното поле на търговията, на влиянието с наши конкуренти- Китай, Русия, САЩ. Западна Европа не чува, че Източна Европа има своята ппринадлежност. Скандал бе видеото с Тимерманс. Кристалина Георгиева внимаваше много да не бъде подкрепена от България. Защо, всеки може да си отговори сам. Станишев бе изненада. Той може би е най-известният на Запад политик. Не е Борисов. Георгиева не разбрахме кой я издигна.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8274 |02.07.2019 Христо Иванов: Унизително е Борисов да иска махане наблюдението по втория начин . 21| 7039 |01.07.2019 Борисов отказал да поемем външната политика на ЕС . 16| 12328 |28.06.2019 Дайнов: Борисов достигна завършека на модела ”власт” . 27| 7940 |06.06.2019 Борисов: Партийната субсидия става 1 лев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads