Реклама / Ads
0| 4043 |05.10.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 6 октомври

.
МРРБ и „Трансперънси интернешънъл” - България подписват споразумение за сътрудничество; дискутират промени в Закона за здравно осигуряване.
 

Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще даде пресконференция по актуални теми от 10:00 часа в зала 2 на МТСП.

МРРБ и „Трансперънси интернешънъл” - България ще подпишат споразумение за сътрудничество. Подписването ще се проведе в 14.00 ч., в зала „Пресцентър” на МРРБ.

Министърът на отбраната Николай Младенов ще се срещне с Марк Пайман и Алън Уолдрън, представители на Трансперанси Интернешънал, Великобритания
. След срещата от 11.00 часа военният министър ще даде пресконференция.

Министерството на здравеопазването и членовете на Парламентарната комисия по здравеопазване от ПГ на ГЕРБ организират кръгла маса на тема: „Предложения за промени в Закона за здравно осигуряване”, който ще се проведе от 10.00 часа в зала „Десислава” на Гранд хотел „България”.

В София ще бъде открита Седмата годишна среща на работната група на ЕВРОСАЙ (Европейската организация на върховните одитни институции) по одит на околната среда.

ДКЕВР насрочва обществено обсъждане на проект на решение относно утвърждаване на цени на „Газинженеринг” ООД, приложими на територията на община Долни Дъбник
. Обсъждането ще се проведе от 10.30 часа в сградата на комисията – бул. „Дондуков” 8-10, ет. 4. зала № 4.

От 10.00 часа в Културен център „Красно село” на бул. „Цар Борис III” № 41 ще се проведе заседание на Националния съвет на Съюза на демократичните сили. Пресконференцията ще бъде от 14.00 часа.

От 11.30 часа Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в централата на партията на бул. „Витоша” № 18.

От 14.30 часа в Централата на БСП на „Позитано” 20 ще се проведе пресконференция след заседание на ИБ на НС на БСП.

Състав на Софийски градски съд ще заседава от 9.30 часа по делото срещу А. Кичатов за убийство.

От 11:00 часа в Националния пресклуб „София прес” ще се проведе пресконференция на тема: „Момичета и момчета заедно по пътя към равните възможности”. Събитието е част от националната младежка кампания на Български фонд за жените и 10 неправителствени организации от цялата страна „Месец на равнопоставеността 6 октомври – 6 ноември”.

От 17.00 часа на втория етаж на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” ще се състои премиерата на книга втора на списание „Проблеми на изкуството”, издание на Института за изкуствознание при БАН.

В „Православната книжарница” в София, на ул. „Бенковски” № 9 от 18.30 часа, ще се проведе беседа на тема: „Църковно-календарния проблем”.

От 10.30 часа в БТА Фондация „Фридрих Еберт” организира дискусия на тема: „Корупционните мрежи - опасност за демокрацията?”

От 13.00 часа в БТА Асоциация „Българска книга” организира пресконференция.

От 11:00 часа в офиса на Фондация „Лале” на адрес ул. „Река Осъм” № 1, ет.1, ап.2 ще се проведе работна закуска по повод работата на двете фондации за реализирането на съвместна финансираща програма за граждански организации с цел превенция на настаняването на деца в институции.

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в официална церемония по приключване на строителните работи на ветроенергиен парк „Свети Никола”,
намиращ се на територията на община Каварна. По-късно премиерът ще открие завод за фотоволтаични панели „Соларпро” АД в град Силистра.

Националният център „Европейски младежки програми и инициативи” организира пътуващо обучение по креативност
в Младежкия дом, зала 17 от 10.00 часа.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4567 |04.10.2009 Предстоящо на 5 октомври . 0| 4056 |01.10.2009 Предстоящо на 2 октомври . 0| 4090 |30.09.2009 Предстоящо на 1 октомври . 0| 4459 |29.09.2009 Предстоящо на 30 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads