Реклама / Ads
22| 21030 |28.11.2020 ГЛАСЪТ

Непрофесионални съвети за приятно оцеляване: мъдрости от Бойко и ръчен канадски секс

.
Скептици сте - ясно. Но сте и любопитни. Затова бързаме да ви разкрием две-три страшни тайни. В България няма локдаун. Има Втора вълна грижи на властта за народа. Не е вярно също, че правитеството не е направило нищо през лятото. Направило е много, но не ни казва какво, защото не е за казване.
 

Ние обаче се досещаме, защото толкова доволни муцунки не се постигат с работа на къра... Чекмеджето трябва да се пълни, скъпи сънародници, защото бързо и лесно се изпразва.

Проблеми в здравеопазването и с борбата срещу коронавируса също няма. Ня-ма! За да се убедите сами, купете си новия диск с видеа на пътешествията с джипката и подбрани пресконференции на Щаба. Ще се насладите на специална селекция от изказвания на Бойко Борисов за културата, протестите, конституцията, оставките, Цвета Караянчева, президента Радев, европейски лидери, медицината, флората и фауната, децата и възрастните, олигарсите, Пеевски, Гешев, върховенството на правото, секса, строителството на къщи в Барселона, бизнеса, властта, народа, язовирите, морето, пясъка, туризма, земеделието, партийното строителство, Цветанов, самолетите, вертолетите, корабите, армията, ракийката и сланинката, магистралите, ЕС, Меркел, Путин, Ердоган, г-жа Мустафа, г-жа Меркел, СИК, футбола, тениса, медиите, мисирките, корупцията, разцвета на икономиката, народното събрание, национални празници, църквата, банките и мн. др. Чака ви щастлива зима с любимия диск край топлата камина и отрупаната с лакомства маса. Живот си живеем ние българите! Живот да видиш!

 

Майтап бе, хора...

 

За да усвоите дозите щастие, които ви отпуска правителството, трябва да се поддържате в перфектно форма.

 

Ето нашите непрофесионални, но полезни съвети.

 

Запомнете: само трезвен човек може да реагира в ситуация, в която трябва да се действа бързо. Един от семейството трябва да поеме това дежурство. Сори. Останалите си знаете: туршийка, ракийка, сланинка, друсано кебапче, потната кана с винце… Наздраве!

 

Не се залъгвайте обаче, че алкохолът бори вируса. Но пък носи успокоение и благо се разлива по тялото. Само в прилично количество! Не прекалявайте! Някои българи стават юнаци на пет ракии и тогава налитат на жената и децата. Домашното насилие е от най-гадните неща. Не го правете. Гадно е.

 

Вдишването на пари от хлорни съставки и други дезинфектанти НЕ ЗАЩИТАВА от COVID-19! Даже е опасно. Не е ясно откъде се появи това глупаво твърдение, че вдишването на пари от дезинфектанти помага. Само ще си навредите на различни органи, а очите и кожата са особено застрашени.

 

Пълна идиотщина е и съветът да се пият метанол, етанол или хлор. Страшно опасно е. Тръмп беше споменал нещо в тази посока и… загуби изборите. Не се подвеждайте. Моля ви, не вярвайте и на врачки и гадатели, които ви засипват от телевизора с какви ли не съвети. Измамници са! Дори най-рекламираните и известните! Единствената им цел е да ви приберат паричките.

 

Хора, мобилната мрежа 5G НЕ УЛЕСНЯВА разпространението на COVID-19. Стига групости.

 

Вирусите не се разпространяват чрез радиосигнали по вълните на мобилните връзки. Пандемията е факт в много страни, в които няма 5G. Заразяването става по въздушно-капков път, чрез вдишване. Кихането и кашлянето са много по-страшни от 5G мрежата.

 

Зимата е на прага ни. Студеният въздух не противодейства на коронавируса. Но разходка в студа ободрява, което не е лошо. Поне докато не са затворили парковете и градините. Разходките между блоковете са гадни и без вируси. Всеки момент може отнякъде да се изсипе боклук върху главата ти.

 

Старайте се да не пушите в затворени помещения. Не сме пуритани, но е доказано, че тютюневият дим и никотина улесняват заразяването. Освен това давате кофти пример на децата.

 

Коронавирусът е лечима болест. Ако сте заразен и изкарате болестта, не се страхувайте, че ще носите вируса цял живот. Няма. Дори да ви повтори – пак няма страшно. Всеки е минавал през грип не един път. Животът продължава.

 

Ако задържате поетия въздух около 10 секунди, за да приглушите и спрете кашлицата, това не ви помага. Просто едни хора боледуват по-леко, а други по-тежко. Просто се изолирайте и спазвайте указанията на лекарите.

 

Горещата вана не помага срещу коронавирусната инфекция. Но е приятна. Ако обаче се къпите с вода по-гореща от 36,5 – 37 градуса, рискувате да си причините увреждания на кожата – на краката най-вече.  

 

Може ли редовното промиване на носа със солен разтвор да предпази от заразяване с коронавирус? За съжаление – не. Но ще помогне да дишате по-свободно, ако ви мъчи хрема.

 

Чесънът?

 

Чесънът е страшно полезен за здравето, защото притежава силни противомикробни свойства. Въпреки това досега нито едно изследване не е доказало, че чесънът предпазва от коронавируса. В зимния сезон обаче е адски полезен за организма. Дори ако е в туршия.

 

Мит е, че от коронавирус се заразяват само възрастни хора. Всички стават жертва. Просто възрастните хора има повече съпътстващи болести, което ги прави по-уязвими. Истина е обаче, че децата, дори когато са носители или заразени, изкарват боледуването лесно, а понякога дори незабележимо.

 

Антибиотиците не са ефективни срещу коронавируса. Те лекуват бактериалните инфекции. Но помагат срещу съпътстващи симптоми и болести.

 

Много важна лекарска препоръка: Гледайте приключенски, любовни и комедийни филми. Търсете развлечението. Подходящи са и кримките, защото провокират дейността на мозъка.


.
Д-р Тереза Тем

 

Канадската версия за секс при пандемия…

 

Сексът по време на пандемията може да предизвика известни неудобства. Забравете целувките! И не сваляйте маските, - съветва главният лекар на Канада Тереза Тем. Тя е категорична, че тези мерки ще ви предпазят от заразяване. Мастурбацията е най-добрата алтернатива - гарантира безопасност. Сиреч "ръчна" изработка... И избягвайте непознати партньори…затова не прекалявайте с алкохола, – продължава със съветите д-р Тем. Тия канадци си ги бива… Честно.

 

Приходите от секс услуги в света са спаднали с над 80%. Тежко…

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 19365 |26.11.2020 Клубът на идиотите винаги е отворен за нови членове . 52| 22212 |25.11.2020 Те това постигнаха: Няма линейка за България . 20| 15012 |24.11.2020 Сексът, обувките и мухите - курс за ”домашния арест” при карантина . 13| 13015 |20.11.2020 Борисов ни направи зрители на своя собствен антиутопичен филм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads