Реклама / Ads
4| 8367 |29.09.2010 ФРОГ МЮЗИК

Енрике в София: singing in the rain

.
Енрике Иглесиас
Иглесиас е в София без Курникова.
 

Ju_18 Cool

Дългоочакваният Енрике Иглесиас вече е в София; той изненада повечето си фенове, които го очакваха в светлите часове на днешния ден, кацайки през нощта на летище "София". Латиноидолът пристигна от Маями на борда на собствения си самолет. Днешното му безплатно шоу е в страна, за която той знаел твърде малко, призна сам Иглесиас.

Той пристигна с екипа си, но без Анна Курникова, за която слуховете носят, че ще става майка. На папарашки снимки, направени по улиците на Маями, рускинята изглеждала с добре оформено коремче, което пък издавало, че Енрике скоро щял да стане татко. Другият вариант е Курникова просто да е отсвирила диетите.

Шоуто тази вечер ще е зад Музея Земята и хората, където вече построиха грандиозна сцена. Зрителите ще влизат през 22 пропускателни пункта, които ще бъдат отворени в 16:00 часа. Децата под 18 години ще се пускат само с придружител или с декларация за придружител в два екземпляра. Шест линейки, три пожарни и екипи на Гражданска защита ще се разположат непосредствено до зоната за публиката. 30 доброволци от Българския червен кръст ще се движат между зрителите, за да оказват помощ, ако се наложи. В  охраняемата зона се забранява внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. Ако вали, носете дъждобрани, няма да бъдат допускани големи чадъри заради безопасността на останалите зрители.

Самият Енрике няма да се измокри
- той ще пее на специална, изцяло защитена от дъжд сцена с размери 26 на 18 метра. Oгромни екрани на гърба на сцената и от двете й страни ще показват на по-задностоящите Иглесиас, Sugababes и Sonique. Енрике представя на родната публика последния си албум „Еуфория". Британската диджейка Sonique ще видим за 4-ти път у нас, а Sugababes също нямат нужда от представяне - те са най-успешната британска момичешка поп банда, създадена през 1998 година от три тийнейджърки, които днес са мегаизвестни.

Единствената лоша новина е, че синоптиците наистина предричат дъжд довечера; но дано не познаят поне за концерта!

Ето го и нашият герой, какъвто сам обявява, че иска да стане тази вечер:

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6459 |19.09.2010 Нощният живот на София предлага луди партита . 0| 7354 |18.09.2010 AC/ DC вместо школски звънец . 2| 6235 |15.09.2010 Н. Коцев хваща цигулка в рок-опера, кани Борисов на концерт . 0| 6106 |09.09.2010 Женската страна на Placebo

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads