Реклама / Ads
21| 5356 |21.05.2014 НОВИНИ

Александър Симов: Не ви обещаваме чудеса, а политика на ценности

.
За мен е голяма чест да бъда в един от най-любимите ми градове, а още по-голяма чест е да стоя пред пернишките социалисти, защото знам, че вие не само сте сила на промяната, а имате енергията и знанията да предлагате нови идеи. Убеден съм, че имате енергията да победите и да покажете чрез своя вот, че България може да бъде различна. Това заяви Александър Симов, кандидат за евродепутат от листата на КБ, пред над 500 социалисти на закриването на предизборната кампания в Перник.
 

”Това е първата кампания, в която участвам. Това са първите избори, в които съм от тази страна на барикадата и мога да заявя, че това беше една прекрасна кампания на БСП”, категоричен бе той. Симов припомни, че кандидатите на КБ са обиколили стотици села и градове, говорили са с хиляди хора – работници, учители,студенти, лекари, пенсионери, за да се разберат лице в лице какви са проблемите на хората. „След многобройните разговори с обикновените, редови социалисти, аз осъзнах, че БСП има сила за промяна. Че тя е партията, която може да върне нормалното ежедневие на хората. Убедих се, че нашата партия е силата на съзиданието и винаги е била опозиция на разрухата”, каза още Симов. „Точно за това ние не ви обещаваме чудеса, няма да ви обещаем, че всичко ще върви по мед и масло. Ние ви обещаваме политика, основана на ценности. Политика, която ще мисли за обикновения човек и ще усеща колко трудно се живее с пенсия от 150 лева. Ще направим всичко възможно ЕС да разбере за проблемите на българите и да осъзнае, че ние не сме второ качество хора, защото аз като български социалист знам, че всички ние заслужаваме достоен живот”, категоричен бе Александър Симов.

„Като български социалист, виждайки ви тук въпреки проливния дъжд, съм горд , че съм част от вас“, заключи кандидатът за евродепутат. Пернишките социалисти изпратиха Александър Симов с мощни аплодисменти, викове „победа” и няколко огромни букета от червени рози, символизиращи номера на БСП в интегралната бюлетина 15.  Проф. Николай Джагаров: Българският народ заслужава по-добро бъдеще

Българският народ и България заслужават да бъдат равноправни членове на Европейския съюз. Това заяви проф. Николай Джагаров по време на закриването на кампанията в Перник. „Ние, от Коалиция за България знаем как да стане това”, допълни Джагаров като призова перничани да гласуват за №15.
Преди да бъде дадена думата на кандидатите за евродепутати на Коалиция за България, емоционална реч държа директорката на 6-то ОУ Адриана Ольова. „Аз няма да ви говоря като политик, защото не съм. Аз съм българска майка и учител. И съм тук пред вас, за да ви кажа, че като майка нямам желание да съпровождам децата си на Терминал 2. Като учител нямам желание да възпитавам български ученици, които да се реализират на Запад. Аз искам моите деца и децата на България да останат тук. Аз смятам, че трябва да изпратим в Европейския съюз хора, които да сме сигурни, че ще съдействат да се създадат такива условия, че моите деца и моите ученици да останат в България”, каза Адриана Ольова.

На събитието присъстваха още народните представители от ПГ на КБ Евдокия Асенова и Станислав Владимиров, общинският и областен председател на БСП инж. Ненко Темелков, както и областния управител арх. Михаил Мхайлов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 6851 |14.05.2014 Йосиф Кобзон: Подкрепете моя приятел Александър Симов . 96| 6312 |13.05.2014 Александър Симов: БСП и ПЕС имат план за промяна на света и на България . 17| 6249 |04.05.2014 Заслуга: Александър Балкански ни сдобрил с Италия след атентата . 9| 6683 |25.04.2014 Александър Томов: Валутният борд пречи на инвестициите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads