Реклама / Ads
80| 11648 |26.01.2014 НОВИНИ

Н. Бареков и Л. Кулезич в нажежен диалог

.
Източник: Нова тв
Война или разговор? Предпочитам разговор, отговори Николай Бареков на водещата Люба Кулезич, но тонът им бързо се нажежи а разговорът се превърна в спор.
 

Няколко  години съм ти бил началник и ти винаги си се държала трепетно към мен, обърна се Бареков към бившата си подчинена. Струваше ми се, че си станал по-висок, по-широк, стоиш като портрет, направи му комплимент на свой ред Кулезич.

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков каза, че е изкарал дълга и безсънна нощ, след като автобус на новоучредената партия се е обърнал вчера край Варна, тъй като пътят бил заледен. За радост има само пострадали, успокои Бареков.

Конгресът по учредяване на партията на Бареков струвал около 100 000 лв. 70 000 платил лично той. Бареков обеща, че тези дни ще предостави в медийното пространство конкретните суми, ще обяи и своите спестявания. Той иронизира Бойко Борисов и Сергей Станишев, които обявили, че притежават някакви смешни суми, които били нереални.

Бареков
се възмути, че никой не пита защо БСП и ГЕРБ създават закони, с които забраняват партии да получават дарения от големи фирми, а за неговото финансиране има постоянен интерес. А дали някой се съмнява, че тези партии не получават пари от големи групировки в страната ни, попита риторично той. И гарантира, че лично си е платил и договорът с НДК, а твърденията, че сметката е била платена от БТК, е несъстоятелна. Дори показа договора за залата, в който никъде не фигурира БТК. Бареков отново повтори, че плаща дори бензина си.

Офисите на „България без цензура” са собственост на гражданското движение. По закон може движението да се финансира от дарения за офиси, така те са придобити, разясни лидерът на „България без цензура”. Една издръжка на офис струва около 2000 лв. месечно – половината от сумата, която Бареков отново покривал от личната си сметка.

Люба Кулезич го попита колко струва часовникът му и заяви, че човек с такъв часовник е популист и неискрен, когато говори за проблемите и бедността на хората.

Сред множество обвинения в премълчаване на истината, Бареков дори се съгласи да се подложи на детектор на лъжата. "Бих се подложил на детектора на лъжата задно с всички политически лидери. Но няма да го направя пред Нова телевизия, защото тази медия обслужва определени интереси. Плевнелиев гостува в Нова телевизия, а Цветанов и Борисов са чести гости в сутрешния блок на същата телевизия", категоричен беше Бареков.

Кулезич отвърна на удара като заяви, че това е невярно и че в телевизията са канени представители на различни политически сили. Даде пример и със самия Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 6535 |25.01.2014 Бареков: Депутати от ГЕРБ ще напуснат ПГ . 29| 7899 |25.01.2014 Кулезич отказа да си сложи лепенка на устата . 112| 5667 |23.01.2014 Бареков: Плащам си сам дори бензина . 75| 6571 |23.01.2014 Кулезич: Има опит за повторното ми пребиване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads