Реклама / Ads
16| 5440 |10.04.2014 НОВИНИ

Бареков: Ще отида на изслушване в НС, но заедно с Борисов и Петното

.
Не е вярно, че съм давал пари на Петното, това каза лидерът на "България без цензура Николай Бареков в предаването на TV7"Гореща точка". От всичко казано стана ясно, че това е кризисен пиар. "Това е една клоака, в която са се набутали и Борисов, и Петното, а аз отказвам да вляза в нея", добави той.
 

 Пред зрителите той каза, че днес няма да отиде на изслушване в комисията в Народното събрание, но добави, че иска друг формат - "заедно с г-н Борисов и г-н Петното. За разлика от Борисов аз уважавам парламента, но тази комисия изпълнява други цели. Тя направи нещо недопустимо – докара с камионетка един арестант да бъде разпитван там и да се цитират разни врели-некипели. Ако сте забелязали, Петното има един поток на съзнанието и в едно изречение той казва два изключващи се факта. Абе, давал ми е пари Бареков, ама не ми е давал… Парламентът се принизи, с тези комисии той започна да стига дъното, заради това ще напиша уважително писмо, за разлика от г-н Борисов. В него ще кажа, че ако искат да разберат истината, да направят едно тристранно изслушване и да ни задават въпроси", мотивира се Бареков.

 Той отрече да е имал разговор с Бисер Миланов, от който да е научавал, че Борисов има фабрика за амфетамини. "Освен, че не съм давал пари на това лице, не съм го виждал от последното предаване в Благоевград. Не съм говорил с него никога на тема Бойко Борисови и никакви амфетамини", разясни Бареков.

 Зад целия скандал той коментира, че прозира страха от ББЦ. "И от последната социология става ясно, че ние сме трета политическа сила и изпреварваме ДПС, от това става ясно, че ние сме заплаха. Заплаха сме не само за ГЕРБ, но и за всички останали - и за БСП, и за ДПС", разясни Бареков.

 "България без цензура" ще бие всички, дори и ДПС, защото няма да влизаме в безпринципни коалиции. Според него вече има нова коалиция и тя вече се вижда - ДПС и ГЕРБ. "Да ни е честита новата коалиция, само ми е чудно кой ще е новият премиер? Ще ми бъде интересно г-н Борисов, който беше върнат в играта от г-н Станишев, да се поздрави за премиер с гласовете на Лютви Местан", коментира Бареков.

 Той сравни ситуацията с тази от 2009 г. когато по време на предизборната кампания беше изтървана пред камери една реплика от Ахмед Доган в Кочан и по този начин бяха подарени едни гласове от ДПС на ГЕРБ. "Тогава бях журналист в бТВ и всички ми звъняха истерично да пускам този клип и ДПС, и ГЕРБ, за да го коментират. Всички сияеха, намираха някакви тези", разкри Бареков. Той коментира още, че ДПС сваля и качва правителства, но добави, че "нито те ще ни качат на власт, нито ще ни свалят". "Ние искаме хората да ни подкрепят. Време е да има ново управление, което да мисли за българските национални интереси и за хората", коментира лидерът на ББЦ. Той заключи, че 25 май ще бъде голям празник.
Николай Бареков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5140 |07.04.2014 Бареков: Нека младите определят изхода от евровота! . 45| 5565 |02.04.2014 Бареков: Плевнелилев - невероятен гаф с EVN, Трайков - провален реформатор . 5| 5277 |31.03.2014 Бареков: Гласувайте за нас, за да разпуснем парламента! . 37| 5841 |20.03.2014 Бареков: От днес сме разделени на мафия и граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads