Реклама / Ads
4| 5487 |24.02.2014 НОВИНИ

Бат Сали: Цв. Кънчев е изпаднал в истерия

.
Александър Методиев
Да ни нарича мангасари, не му прави чест. Той не е циганин, не е от цигански произход. Не може да ни представлява нас, циганите, възмущава се Методиев.
 

Не съм се карал с Цветелин Кънчев. Напуснах ПП „Евророма", защото нямах перспектива там, заяви по НТВ депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали. Той бил приятел с Кънчев и многократно ходел да го вижда в затвора.


Цветелин Кънчев е изпаднал в истерия, само така мога да си обясня твърденията му, че съм бил изнудван от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, каза още Бат Сали по повод твърдението на лидера на "Евророма", който заяви, че Методиев дължи над 300 000 лева на депутат от ГЕРБ. Бат Сали отрече да е бил привикван от Цветанов. Сградата на МВР не знам къде се намира, входът не знам къде се намира, каза той. Не бил привикван на разговори и от бившия секретар на МВР Калин Георгиев .

Методиев обаче поясни, че и в момента не се поздравява с Цветанов, защото не го познава.

 

За това коя партия е давала пари на Цветелин Кънчев, Бат Сали отговори, че не знае.
 

Защо толкова хора се махнаха от „Евророма", попита депутатът и веднага обясни - защото той ни продаваше като овце, получаваше финансови средства за това. Бил съм над 10 години в тази партия, бил съм зам.-председател. Много неща съм виждал, много неща съм чувал, много неща зная. Някои ще ги кажа, когато им дойде времето и мястото, обеща той.
 

На третия ден, след като напуснах „Евророма", ми бяха запорирани всички сметки и жилища. Това се оказа, че е било по заръката на доносника Цветелин Кънчев. Когато той усети, че аз ще напусна, а преди мен напусна целия политически елит на партията, той ме извика в неговия кабинет и ми каза, че ще ми помогне. Ще те свържа с едни хора, ще им подаваш информация за нашите цигани, може и да е лъжлива, те ще записват, разказа Бат Сали.
 

Всички главоболия на нашите цигански служби, които се струпаха, са под въздействието на този доносник Цветелин Кънчев, коментира Александър Методиев.

И добави, че истината ще излезе наяве - той работел срещу Методиев, срещу коалиционната партия БСП, срещу ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 10507 |23.02.2014 Кеворкян извади от равновесие Цв. Кънчев за циганиите в политиката . 6| 5137 |21.02.2014 Цветелин Кънчев:Групата на Бат Сали в Самоков е истерясала . 28| 5735 |04.02.2014 Бат Сали: Няма демокрация в страната ни . 20| 6066 |30.01.2014 Г. Близнашки: Идеята за референдум е добра; Цв. Кънчев: Не!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads