Реклама / Ads
0| 6798 |07.04.2007 НОВИНИ

Бианка, първата жена на Миг Джагър, пристига у нас заради каузата на сестрите в Либия

.
Бианка Джагър пристига в България, за да изрази съпричастността си към съдбата на сестрите ни в Либия и подкрепата си за тях. Джагър е сред най-известните борци за човешки права в света. Отмяната на смъртното наказание по целия свят е каузата, на която е посветила живота си.Тя беше избрана за Посланик на добрата воля на Съвета на Европа за борбата срещу смъртната присъда. Ако програмата й позволи,
 

Бианка Джагър, първата жена на вокалиста на "Ролинг Стоун" Мик Джагър, пристига в България, за да изрази съпричастността си към съдбата на сестрите ни в Либия. Тя идва в София, за да изрази официално своята подкрепа за несправедливо осъдените ни медици.
Според Дарик радио Бианка Джагър първо ще отиде до националния стадион "Васил Левски", където ще поздрави футболистите на "Левски" и ЦСКА, които днес също играят под мотото "Не сте сами". Ако програмата й позволи, тя ще открие мача, като символично първа ще ритне топката.
Екссъпругата на Миг Джагър не идва за пръв път у нас. Сега се предвижда се Бианка Джагър да проведе срещи с президента Георги Първанов и кмета на София Бойко Борисов, както и да даде специална пресконференция. На нея Бианка Джагър ще съобщи как ще помогне за ангажиране на световната общественост със съдбата на Валя, Валентина, Нася, Кристияна и Снежана. Бианка Джагър е сред най-известните борци за човешки права в света. Родената в Никарагуа 62-годишна дама е водеща фигура в "Амнести интернешънъл". Отмяната на смъртното наказание по целия свят е каузата, на която Джагър е посветила живота си. Тя беше избрана за Посланик на добрата воля на Съвета на Европа за борбата срещу смъртната присъда. 

За любителите на по-пикантните подробности от живота на звездите "Фрогнюз" напомня, че преди години бившата съпруга на Мик Джагър бе определена за най-красивата булка на всички времена. Широкополата шапка и деколтираното бяло сако, с което тя се омъжи през 1971 г. за солиста на "Ролинг стоунс", според журито улавяли духа на времето и олицетворявали енергията на деня. Оттогава сватбеният тоалет на красивата латиноамериканка е копиран безброй пъти от известни жени, но никога не е бил носен с такъв стил и финес.

Днес Бианка Джагър рядко се връща към бурните времена на брака си с иконата на рок-музиката и се е отдала изцяло на обществена дейност.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5314 |03.05.2007 Заради отказани 170 млн. лв. на резерва пуснали Ангел Александров срещу Румен Овчаров . 0| 9914 |04.05.2007 Д-р Мохд Абуаси: Меграхи и компенсации срещу медиците ни в Либия – това е сделката . 0| 5609 |07.05.2007 Отстранени следователки и уволнена зам.-министърка на разпит в прокуратурата заради скандала Овчаров . 0| 6090 |11.05.2007 НДСВ плаши с излизане от правителството заради некоректно поведение на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads