Реклама / Ads
83| 5517 |20.02.2011 НОВИНИ

П. Блъсков: Костов е любител на корупцията

.
Петьо Блъсков
Б. Борисов трябва да се заеме да управлява разумно, иначе или ще отиде на сделка, или ще отидем на нови избори и тогава ще имаме нов Отечествен фронт.
 

Това каза П. Блъсков в студиото На 4 очи по Нова тв.

Цялата структура на правителството не е мислена. Не е нужно министерството на културата, например. Министерство на физкултурата и спорта – на кого е нужно то?, попита Блъсков.

Парите на данакоплатците отиват за подслушване на журналистите. П. Сертов ни изложи пред света, той е бивш служител на ДС, а го поставяме начело на БОРКОР, допълни журналистката Валерия Велева..

Примирие няма да има, обяви Велева и добави, че целта Цветанов да е спасен.

Според Блъсков проблемът е, че Борисов не управлява, а той трябва да управлява и Цветанов, и парите, които идват от Германия за този проект БОРКОР.

Велева посочи, че от днес Цветанов е шеф и на предизборния щаб, а това ще изиграе лоша шега на ГЕРБ. До изборите всички ще казват, че МВР ще бъде превърнато в орган на репресия. На Изпълнителната комисия Борисов ги е помолил да помислят за това, но неговите колеги не са се съгласили и Борисов е клекнал пред партията, каза тя.

Блъсков допълни, че поне за пред хората не трябваше Цветанов да е шеф на щаба. Цветанов трябва да си подаде оставката, това ще укроти страстите в обществото. Не може да се отрече обаче, че Цветанов тръгна много добре. Но трябва да се види битовата престъпност извън жълтите павета.

Петьо Блъсков посочи, че не иска да коментира взрива пред Галерия, защото при него е гръмнал автомобилът му и след 2 часа се е родил синът му. Това стана преди 20 години и искам да я забравя тази история, каза журналистът и добави: Взривът пред Галерия не е направен от правителството, а кой го е направил е работа на разследващите. Президентът гледа отстрани и потрива ръце, той е продукт на милиционерщина също. Първанов стана президент без да иска.

Б. Борисов трябва да се заеме да управлява разумно, иначе или ще отиде на сделка, или ще отидем на нови избори и тогава ще имаме нов Отечествен фронт. Това е тотално маргинализиране на политическата система – това изключва платформите, задълженията пред избирателите. СДС защо не се появи накрая и да каже: Ние сме дясното в България, попита той. Костов е любител на корупцията, той сложи началото на корупцията през 1992 г. със Сапио, допълни Блъсков.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 122| 6863 |13.02.2011 Ст. Софиянски: Аз не напуснах СДС, напуснах Костов . 174| 7418 |07.02.2011 Костов притисна Борисов за СРС-тата . 146| 6614 |03.02.2011 Ив. Костов: Отношенията сини-управляващи стават все по-лоши . 49| 5055 |25.01.2011 Костов стигна до Велчев заради СРС-тата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads