Реклама / Ads
1| 7694 |23.08.2013 НОВИНИ

Бойко Бойчев е новият шеф на "Арена Армеец"

.
Бойко Бойчев, член на УС на Спортния тотализатор, поема ръководството на залата.
 

Той бе представен в понеделник от министъра на младежта и спорта професор Марияна Георгиева за нов член на Управителния съвет на Български спортен тотализатор и бе пояснено, че е финансист. Същият от днес поема и поста ръководител на 12-хилядната „Арена Армеец“. И от Българския спортен тотализатор потвърдиха, че става дума за един и същи човек.

 

Вече бившите шефове на "Арена Армеец" Иван Драндийски и Борислав Велков потвърдиха новината в писмо до медиите, в което обаче не обявява какви точно са причините за тяхната смяна.


"От днес, моя скромна милост (мениджър екип и заместник ръководител), и Иван Драндийски (ръководител) не сме част от управлението на `Арена Армеец София", се казва в писмото до медиите, цитирано от БГНЕС.

 

"През последните 2 години вложихме много сърце и старание, професионално отношение да превърнем "Арената" в отлично и сигурно място за спорт и забавление и изживяването в нея да бъде празник за всеки посетител! Оставяме "Арена Армеец" София с отличен имидж, добре сработен екип и с много добри практики и идеи за управлението й, които да я превърнат в най-добрата спортна и развлекателна инфраструктура в България и на Балканите", продължава писмото.

 

Велков и Драндийски пожелават успех на новото ръководство и допълват, че поемат по пътя на нови предизвикателства в областта на спорта и развлекателния бизнес. 


Двамата поеха управлението на залата на 1 март миналата година, сменяйки на поста Венцислав Генков. Миналата година той беше уволнен, защото фирма събирала такса за паркинга на залата, който е безплатен за посетители.

Раздялата на двамата шефове с досегашните им позиции е била по взаимно съгласие,  след проведени разговори както с новото ръководство на Национална спортна база, така и с Министерство на младежта и спорта.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4977 |19.08.2013 Жельо Бойчев: Бюджетната политика да бъде коренно противоположна от Дянковата . 30| 15564 |11.08.2013 Сашо Диков: Обкръжението на Бойко е пропищяло от Петя Петрова! . 87| 5350 |10.08.2013 Бойко Борисов: Управляващите са лишени от разум . 6| 6415 |06.08.2013 Новият лъч на метрото - 19 км, 47% от трасето - открито

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads