Реклама / Ads
157| 10025 |30.06.2012 НОВИНИ

Б. Борисов: Славата никой не може да ми вземе

.
Б. Борисов
Ще кръстят Академията на МВР със сигурност на моето име или някоя улица в Банкя. От 4-5 г. не сме заедно с Цветелина Бориславова, а продължават да й ядат ушите. Жената означава ангажимент, аз нали виждам Цецо как е ангажиран, признава премиерът.
 

Преди имах страх за живота си. Сега вече, не. Закога? Лошото е да те утрепат млад. Сега вече... Ще кръстят Академията на МВР със сигурност на моето име (смее се) или някоя улица в Банкя", казва премиерът Бойко Борисов за списание "Биограф".

От 4-5 г. не сме заедно с Цветелина Бориславова, а продължават да й ядат ушите. Сигурен съм, че и тя си ме обича още и аз храня най-добри чувства към нея. Но не беше честно, не е правилно да я измъчвам, казва Борисов и признава, че съжалява за раздялата си с нея. Той я квалифицира като умна жена, даваща безценни съвети. Борисов казва още, че откакто е премиер, не стъпва по ресторанти и кафета, а на кино ходи само с Вежди Рашидов. Жената означава ангажимент, аз нали виждам Цецо как е ангажиран, казва още премиерът.

Самотата обаче му помагала, защото можел да си работи по всяко време, а не да мисли дали децата искат да ги водиш на зоологическа градина.

Целият му личен живот е в грешки, вероятно един ден ще се укорява за избора си, признава премиерът.

Борисов никога не бил пушил цигари, а пура запалил на 45 г.; не пиел витамини, а напрежението разтоварвал с футбол. Такъв бил режимът на каратистите.

Страшно е, като слезеш от власт, казва Борисов, давайки пример с Първанов, който посочил преди години сегашните силни хора на "Позитано" 20, а те сега го ошамарили по брутален начин.

Сърцето ми е пълно с кауза! Искам да успея, искам България да стане средноевропейска държава, но за да стане това, тя трябва да направи инфраструктурата, казва още премиерът.

Сгреших с някои кадрови промени, а с други закъснях. И в икономиката, и в здравеопазването трябваше по-рано и по-енергично да действам. Делян Добрев трябваше от самото начало да го сложа като министър. Трайчо Трайков въобще не трябваше да го слагам на този пост. Идваха хора, казваха ми какви ли не работи за него, аз до края му имах доверие, но... и той показа, че не става. Трябваше много по-рано да го сменя. Това ми е голямата грешка, признава премиерът.

Славата никой не може да ми я вземе. Вярвам, че Бог ми помага, смята премиерът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 93| 7754 |23.06.2012 Станишев пита ГЕРБ за братя Галеви. Борисов: Не коментирам лъжци! . 297| 12477 |18.06.2012 Борисов: Мачкаха ме 25 г., но на Политбюро няма да се дам! . 5| 5552 |15.06.2012 Бойко Борисов: Взривовете край Петолъчката са заради престъпно некомпетентно управление . 60| 6294 |15.06.2012 Бойко Борисов: Парите за по-високи доходи все трябва да дойдат отнякъде

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads