Реклама / Ads
51| 5540 |20.01.2014 НОВИНИ

Борисов: Страхил Ангелов ни забърка в международен скандал

.
Българският депутат от БСП не просто злепостави България, той ни вкарва в международен скандал. Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук по повод информацията, че Страхил Ангелов е заявил подкрепа за режима на Башар Асад при посещение в Сирия.
 

"Виждам едно тотално неразбиране на световните проблеми от управляващите. Техните международни скандали поставят страната ни в една безпрецедентна изолация. Депутат от БСП изразява подкрепа за режима на Башар Асад и се среща официално с председателя на сирийския парламент, а обяснението е още по-скандално - българският депутат сам инициирал посещението и пътувал на собствени разноски. Като си депутат не можеш да си организираш сам подобно посещение и подобни срещи на такова ниво, без никой да знае. За всички е ясно, че той е изпратен там от своя лидер", пише още бившият премиер в социалната мрежа

"Не бих се връщал към историята, ако социалистите не бяха отново на власт. Но те ни управляват и си задавам въпроса какво да очакваме от хора, които реагираха по аналогичен начин през 1991 година. По време на пуча срещу Горбачов лидерът на социалистите Александър Лилов така и не успя "да получи информация какво става". По-късно си спомняте, че тези същите хора, които в момента ни управляват, изпратиха писмо за подкрепа на югославския диктатор Милошевич. Дори се появиха твърдения, че са посредничили между Саддам и Милошевич. А Сергей Станишев зае страната на ливанската радикална организация „Хизбула" за атентата в Сарафово и снимката му още стои на техния сайт", коментира Борисов.

"Българският депутат от БСП не просто злепостави България, той ни вкарва в международен скандал. За първите шест месеца от мандата Орешарски е бил на три посещения и са му гостували двама премиери. За сравнение Сакскобургготски е имал шест посещения и шест официални гости, Станишев - 13 посещения и двама премиери са били в България. За първите шест месеца аз имах вече 11 официални посещения и трима премиери ми гостуваха в България. Това правителство няма абсолютно никаква външнополитическа стратегия, те тотално сринаха имиджа на България и я вкараха в една безпрецедентна изолация. Настоявам за незабавната оставка на цялото правителство, защото лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев, който е изпратил депутата си в Сирия, умишлено дезертира от поста премиер, за да не понесе той отговорността", заключва Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5239 |20.01.2014 БСП изслушва Ангелов като се върне от Сирия . 21| 5621 |20.01.2014 С. Ангелов: В Сирия съм на свои разноски . 21| 6789 |19.01.2014 Депутатът Страхил Ангелов в Сирия да подкрепя Башар Асад . 45| 8074 |19.01.2014 Йовчев към Борисов: Ако си скочил в блатото, недей да мажеш всички с кал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads