Реклама / Ads
11| 4760 |03.11.2009 НОВИНИ

К. Добрев: Дончева готви нов ляв проект

.
Кирил Добрев
Нов ляв проект, който да се води от Татяна Дончева се подготвял в момента. Това каза в студиото на БиТиВи новоизбраният ръководител на областната софийска организация на социалистите Кирил Добрев.
 

Гостът в студиото обаче каза, че нямал представа кой седи зад Татяна Дончева. "Ако всички имаме обща цел можем да сме под един покрив, но вече се съмнявам, че имаме обща цел", анализира положението Добрев. Той се учуди на хората, които помагат на Татяна Дончева.

Според него се опитват да го дискредитират, както навремето са правили с баща му. Родителят Николай Добрев нямал нищо общо със силовите групировки.

Гостът каза още, че няма представа защо се твърди, че вотът му е реален. Имало е организация да се блокират имена. Подателите на жалбата са подписали протокол, с който се съгласяват с избора.

Според него хората, които са се изправили срещу него предават идеята.
Добрев определи Румен Петков, като изключително възпитан човек, партията имала нужда от хора като Петков и Румен Овчаров.

Според него социалисти са забогатели от реституцията и приватизацията. „Това поколение, което съм аз се реализирахме в демокрацията, интересува ме бъдещето, а не миналото”, категоричен бе Добрев.

С темата за куфарчетата се търсил скандал. Кирил Добрев нападна Татяна Дончева, че такива хора не трябва да имат място в БСП, след като критикуват партията.

Задайте въпроса на генерал Атанасов и генерал Василев бил ли съм задържан с пари? В мен се намери документ за легално притежавана валута, каза младият партиец по повод слуховете, че преди време е задържан с голяма сума пари.

"Баща ми никога не е бил близък с Иван Костов", категоричен беше Добрев., "Костов искаше да ме смачка. И той и Бойко Борисов са политически опоненти, но мен ми е обидно другари да се опитват да разрушат моя имидж. Никога не съм познавал и Елена Костова", каза още гостът от БСП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5625 |31.10.2009 Т. Дончева: Трябва да изчистим пътя на партиятa . 13| 7809 |17.10.2009 Мл. Мутафчийски: Прокуратурата да разследва обвиненията на Т. Дончева . 17| 6670 |25.09.2009 Т. Дончева: Станишев е безпомощно момче, аз съм алтернативата! . 4| 6827 |08.09.2009 МОМН готви изненада за седмокласниците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads