Реклама / Ads
20| 6093 |20.10.2009 НОВИНИ

Фандъкова: „София в добри ръце”

.
Стартира кампанията на Йорданка Фандъкова
ГЕРБ официално откри предизборната кампания на кандидата си за кмет на София Йорданка Фандъкова. Мотото е: „София в добри ръце" и „Добри идеи за София".
 
Йорданка Фандъкова се обяви за продължаване дейността на Бойко Борисов и заяви желание за работа по конкретни проекти през следващия месец.

По повод репликите на червения кандидат Георги Кадиев, че тя е „послушното момиче на Бойко Борисов", Фандъкова заяви: „В слушането няма нищо лошо. Зависи кого слушаш и за какво слушаш. По-важно е чуването".

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов открито подкрепи кандидатурата на Фандъкова и заяви, че премиерът Борисов изключително много се вслушва в нейните думи. Преди Фандъкова да стане заместник-кмет от бюджета на Столична община за образование се отделяли едва 10%, а в момента и благодарение на нея - до 33%.

„За мен е най-важен откритият диалог с хората", допълни кандидатката на ГЕРБ и обеща повече срещи с избиратели и без концерти в кампанията й.

Сред приоритетите на Фандъкова като евентуален столичен кмет е трафикът и транспортът в София, както и проблемът с детските градини, бездомните кучета и чистотата на столицата.

Според Йорданка Фандъкова най-важен е фактът, че столицата може да получи пълната подкрепа на българското правителство, на парламента и на партньорите от ЕНП.

„Пътят, който имаме да извървим, не е лек, особено за европейската подкрепа за нашия град, от която се нуждаем", смята Фандъкова, която обещава отговорно да работи за развитието на София.

Кандидатурата на Фандъкова е била издигната с пълно единомислие в партията, подчерта Цветан Цветанов. „Днес може би мотивацията в хората за поредния избор няма да е много голяма", каза Цветанов, визирайки, че само преди 3 месеца българите избраха 41-вия парламент, а преди 4 месеца своите евродепутати.

Министър Цветанов е убеден, че Фандъкова няма да забрави от къде е тръгнала и опитът, натрупан в министерство на образованието ще приложи и на кметския пост.

„Йорданка Фандъкова има решение за проблемите на София", убеден е Цветан Цветанов по чиито думи освен красива дама, тя е и мъжко момиче.

„Данче, желая ти успех от сърце", пожела на Фандъковa Цветанов, категоричен, че тя ще победи още на първи тур.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5089 |25.09.2009 Кунева е в Топ 10 на най-добрите еврокомисари . 0| 4978 |12.08.2009 МС одобри промените в 10 наредби . 7| 5284 |10.07.2009 Й. Фандъкова: Изпитът след 7-ми клас за гимназии да отпадне . 1| 4512 |08.06.2009 Официално одобриха по-ниските цени на роуминга в ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads