Реклама / Ads
13| 5158 |22.12.2010 НОВИНИ

Фидосова в ролята на Снежанка, а Цачева на Дядо Коледа

.
Мая Манолова
Депутатите приеха днес новия Изборен кодекс. Мая Манолова и Искра Фидосова получиха подаръци по случая от ГЕРБерите Красимир Велчев и Георги Андонов.
 

Съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев зарадва с огромен букет от гербери, калии, кремове и гергини в яркочервена опаковка колежката си Искра Фидосова, която ръководеше работата по изготвянето и приемането на новия изборен закон. „Разрешете ми от името на ПГ на ГЕРБ да благодаря на г-жа Фидосова за неуморния й и всеотдаен труд”, каза от парламентарната трибуна Велчев.

„Благодаря ви, че имахте търпението две седмици, защото това е много сериозна крачка в политическия ни живот. Благодаря на опозицията и пожелавам на всички честно и почтено да прилагаме този закон“, каза от своя страна Искра Фидосова.

Това беше най-големият букет, който намерихме в цветарските магазини, уточниха малко по-късно от групата на управляващите. Така герберите последваха примера на червените, които миналата седмица зарадваха с букет тяхното словесно острие – Мая Манолова.

Червената депутатка, която представляваше опозицията на дебата за Изборния кодекс, също не остана неуважена. Тя получи куфар на колела с изображение на пчеличката Мая и чадър с такъв символ. Подариха й ги младите депутати от ГЕРБ Георги Андонов и Иво Димов. Димов й връчил чадър с пожелание над нейните действия да няма никога политически чадър, а Андонов, същият който миналата седмица попита дали най-накрая ще се намери член, който да я задоволи, й подарил куфара с Изборен кодекс и Закона за съдебната палата вътре. Пожелал й с него „да изкара още много закони” напред. Не могли да й подарят цветя, защото ги изпреварил Станишев.

Самата Мая Манолова първо не знаеше да се радва ли на подаръка или да се сърди. После избра да го приеме даровете откъм веселата страна и дори позира на фоторепортерите в кулоарите с новите си придобивки. „Понеже ще работим буквално до Коледа, ако приемем, че г-жа Цачева ще бъде в ролята на Дядо Коледа, а г-жа Фидосова – на Снежанка, аз приемам да съм пчеличката Мая, която ще участва в коледното тържество и така ще сложим точката на тази безумна сесия на Народното събрание”, каза Манолова. Тя приема, че депутатите от ГЕРБ дори са решили да вложат нещо мило в тези подаръци.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 4983 |16.12.2010 М.Манолова: Фидосова се държи като момиче на късмета . 6| 5001 |21.10.2010 Фидосова скочи в защита на вицепремиера . 17| 5271 |22.07.2010 И. Фидосова: На местните избори няма да има прилив на гласове отникъде . 7| 5536 |18.04.2010 Фидосова: Аргументите на президента за НПК са неоснователни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads