Реклама / Ads
0| 4308 |18.11.2015 НОВИНИ

Каракачанов: Армията на границата, а границите да се затворят

.
Красимир Каракачанов
Това настоя лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в декларация от името на Патриотичния фронт. Според него мястото на армията е на границата, а не по улиците след събитията, както е в Париж, Брюксел и Рим. Да не си играем на общи демократични възгледи и принципи, недоволен е Каракачанов. За кой ли път ние предупреждавахме, сподели той.
 
Европа е във война, притеснен е Каракачанов. Сред бежанците има мнозина, които не се спасяват от война. "Има такива, които бягат от война, но други идват, за да отнемат нашия живот", заяви той.

Време е като европейци да си отворим очите, настоя Каракачанов. Той настоява за нова политика на сигурност на европейските държави и европейските граждани. Лидерът на ВМРО припомни още ценностите на демокрацията, валидни от Френската революция- свобода, равенство, братство. Нека да браним тези ценности, призова Красимир Каракачанов.

Границите трябва да бъдат затворени, убеден е той. Според него лодките с бежанци трябва да се връщат и да не се допускат до европейските брегове.
Националните държави трябва да поемат онази сигурност, която Европа им дължи, иска Каракачанов, който смята, че са атакувани националните държави.

Проблемът трябва да се решава още в неговия зародиш, убеден е Каракачанов. Занимаваме се със симптомите, а не с проблема, каза още патриотът.

Според него ЕС трябва да реагира със собствена позиция за защита на своите интереси. Брюкселският чиновник пък да застане на позициите на страните от Централна и Източна Европа. Да не се навеждаме пред брюкселските чиновници, настоява още лидерът на ВМРО.

Атаката е срещу всички и никакви квоти няма да решат нелегалната емиграция, смята той. Докога ще си говорим общи приказки и общи клишета, недоволен е Каракачанов и настоя да се спре с псевдосолидарността. Солидарност е общи действия, а не съболезнователни телеграми, обясни Каракачанов.

Той иска да се прилага политика на връщане на тези мигранти, които не могат да докажат бежанския си статут.

Поне от 20 години страната ни е обект на масирана атака на ислямистки проповедници, според Красимир Каракачанов.
Ислямистите от мюфтийството да се отстранят, настояват патриотите. Хората от частните ислямски университети с големите бради също да бъдат отстранени и да им се забрани да проповядват.

Стига сме говорили общи приказки. Време е да се действа, убеден е лидерът на ВМРО. Хората, дошли от третия свят трябвало да се интегрират към европейските ценности.



2
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4154 |15.11.2015 Каракачанов: 20-30 терористи са подготвяли атентата . 23| 6744 |14.11.2015 Оланд затвори границите на Франция, вдигна армията на крак . 14| 4429 |11.11.2015 Каракачанов: Президентът сгафи с ордена за Вартоломей . 7| 6333 |04.11.2015 Бивши военни министри за раздрусването в армията и МВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads