Реклама / Ads
9| 5514 |19.10.2013 НОВИНИ

Красимир Велчев: Не преговаряме с "Атака", тефтерчето не съм го виждал

.
В студиото "На Светло" депутат от парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев отрече, че се водят преговори с "Атака" за взаимодействие в парламента. Според него ГЕРБ винаги ще подкрепя въпроси, които са от наицонално значение за гражданите на България.
 

Велчев подхвърли версията, че от "Атака" са нервни, защото ГЕРБ продължават да отстояват позицията, че ще се явят самостоятелно на избори. И чак след това ще търсят партньори от партиите за коалиция.

Депутатът коментира и последните новини около бюлетините на "Мултипринт". "Да се погледне от друга гледна точка. Кой е дал сигнала на Мая Манолова.Не може да се нарушава закона, а после никой да не казва, кой ще носи отговорност Ще носи ли отговорност журналиста, който нарече Борисов и Цветанов "убийци", разсъждава Велчев. Изчакваме решението на прокуратурата и съда. Ще действаме. Проблемът е че се хвърля едно обвинение и всеки трябва да доказва, че няма сестра, добави той.

Тефтерчето на Златанов никой не го е виждал, хвърли бомбата Велчев.Той изрази мнение, че по отношение на данните в тефтерчето се действа избирателно и се манипулира общественото мнения.

В предаването той призна, че по време на мандата на ГЕРБ, не са направили много неща. Но бе категоричен и за работата на сегашното Народно събрание.: "Работата на този парламент е пълен абсурд.", отсече той.

Той коментира и проблемите в здравеопазването. "Не направихме реформа в здравеопазването, защото самите лекари не искаха", обясни Велчев, зам. председател на парламентарната група на ГЕРБ и зам. шеф на партията. Тъкмо решили да закрият болници, в които седмично се прави само една пхирургическа операция и депутатите гракнали против.

"От Тетевен и Троян нашите депутати казаха - ако закриете болницата, няма да спечелим изборите. Затова когато една гилдия не иска реформи, партията не може да ги направи", заключи Велчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 106| 5928 |15.09.2013 Красимир Янков: Станишев не управлява еднолично БСП . 5| 4998 |02.08.2013 Красимир Янков: Да се проверят действията и бездействията на В. Николов и М. Андонов . 5| 5474 |25.06.2013 Красимир Ципов: БСП и ДПС ще върнат изборния туризъм . 18| 8950 |30.04.2013 Красимир Велчев: Компроматите целят намаляване на избирателната активност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads