Реклама / Ads
32| 7522 |01.02.2014 НОВИНИ

Кулезич дава на съд всеки, който я нарича пропагандна машина на ГЕРБ

.
В ефира на Нова телевизия водещата "На светло" Люба Кулезич поиска и получи безплатен съвет от топадвоката Менко Менков, с който говореха за делата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Той я посъветва да съди всеки, който я нарича пропагандна машина на ГЕРБ и купена от ГЕРБ
 

Цветан Цветанов е доста активен в международните си срещи в последните месеци. Най-вероятно и разговорите му с европейски политици са били подслушвани. За разговорите му в България нямам никакво съмнение. Това каза адвокат Менко Менков. Никога не съм съжалявал, че съм се хванал с делата на Цветан Цветанов. Аз съм професионалист и не искам да правя политически коментари. На г-н Антон Кутев ще му кажа само едно. Нека днес на Националния съвет на БСП, да попита съпартийците си, колко от тях са ползвали услугите им? Ще има гора ръце, категоричен беше адвокатът.

Управляващите не спряха да облъчват обществото, че клиентът ми е подслушвал поголовно и нерегламентирано. Очаквайте голям смях по първото дело срещу Цветанов в съда. Всичките им теории ще паднат. Прословутите кетчъри не могат да подслушват. В тях трябва да има вграден специален софтуер, за да могат да подслушват. Това е ясно на всички от прокуратурата. Те са правили следствени експерименти и са наясно с това. Не са на ясно обаче, че аз знам това и ще падне голям смях в съдебната зала, обясни Менков.

Изтритата информация от Радко Димитров от СДОТО се съхранява в базата на МВР. Нищо не чакаме от Англия. Тази техника е направена от английска фирма.Софтуерът не е вграден, защото е трябвало да се получи разрешение от английското правителство. То не е дало разрешение за да не попадне в несигурни ръце и се нарушават правата на хората.Това е новата информация на адвокат Ненков по делото за подслушване срещу Цветан Цветанов.

Тези 875 телефона в тефтери, за които говори г-н Сарафов, има законно разрашение за подслушване от съда. Те просто казват, а после проверяват.Трябваше първо да проверят, да си изяснят механизма и после да говорят.Да не говорим, че Цветанов няма нищо общо с тези тефтери. Затова ни е жалбата в страсбург, защото се внушава, че Цветанов е престъпник, каза още Менков.

Люба Кулезич каза още в началото на предаването си, че  Алексей Петров й се е обадил по телефона и я е предупредил да не злоупотребява с неговото име."В предишно предаване се бях усъмнила, че лицето Петров е замесен във внос на подслушвателна техника. Аз изтърпях предупрежденията на Петров да не се занимавам с него. Той ми каза, че пише учебник и, че няма време да води дела срещу мен. Това е чудесно. Дано само телефонните му обаждания не са опит за сплашване", допълни Кулезич.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 11411 |30.01.2014 Кулезич: Прокурор Костов сезира Цацаров, че е жертва на криминално деяние . 80| 11647 |26.01.2014 Н. Бареков и Л. Кулезич в нажежен диалог . 29| 7897 |25.01.2014 Кулезич отказа да си сложи лепенка на устата . 16| 6095 |24.01.2014 Искат отвод на съдията по делото на Цветанов, магистратът не го дава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads