Реклама / Ads
8| 21152 |08.09.2011 НОВИНИ

Лъжлива чалгаджийка забърка „Торнадо” във фалшива бременност

.
Самозваната певица с порно прозвището Бриана (взаимствано от Бриана Банкс) за пореден път опита да си направи реклама на гърба на медииите. Днес Боряна Пантелеева, както е истинското име на набедения талант, без нито един хит в родната чалга, излъга в национален ефир, че не е бременна.
 

 

Само преди няколко дни в интервю за в. „Торнадо” лъжливата чалгаджийка беше категорична, че е заченала от приятеля си Ицо. В сутрешния блок на ТВ7 водещата попита директно Бриана дали готви брак с Ицо, уповавайки се на интервюто на „Торнадо”, където фолкаджийката твърди, че минава под венчилото, защото е заченала. „Звездата” изненадващо започна да се смее и да се прави на ощипана булка с думите: „О, не, не, не знам какво пише в статията, трябва да я прочета... Нищо, лоша реклама няма. В последно време давам много интервюта. Нормално е да се преекспонира с такива неща, но, ето, в ефир казвам във вашето предаване, че няма такова нещо и благодаря, че ми го показахте. Няма лоша реклама...”, натърти лъжкинята като оправдание.

 

Скайптвърденията на певицата

 

Малко по-късно  репортер на „Торнадо” се свърза с непочтенната дама, за да разбере как е пипнала амнезия, и защо набеди вестника, който достоверно е отразил думите й от разговора. Вместо логично обяснение, или извинение за гадната лъжа Бриана ни заля с поток от думи: „Чакайте, малко аз обидила ли съм някого, споменавала ли съм името на вестника! Малко тъпо от ваша страна, че ми звъните по този повод! Лоша реклама няма!Вие  с всички ли така се разправяте? Не стига, че ви правят реклама в национален ефир, ами ми държите такъв тон...Айде много ви здраве!”, избълва надменно фолкпевицата за кашата, която забърка в четвъртък сутринта в ефира на ТВ7.

 

 

Предаването по ТВ7

 

Интервюто с лъжкинята бе направено миналата седмица по скайп от светски репортер на вестника. Като доказателство публикуваме факсимиле от отгворите и в интернет, които се пазят в редакцията с обясненията, че ни правела реклама и не сме разбрали провилно телевизионното й интервю. Чалгаджийката, която е и мераклийка за кмет на родния си град Левски за поредн път се опита да си направи пиар, използвайки лъжи и набеждавайки в некоректност в. „Торнадо” . Нейни познати разкриха, че вместо с истински хитове, Бриана се опитва винаги да бъде забелязана с измислени истории.

 

Разговорът с Бриана след лъжата й в сутрешния блок

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 7421 |19.08.2011 Иван Чобанов забъркан в криминален инцидент . 3| 6028 |15.04.2011 Пращат на прокурор полицай, забъркан в кучешки боеве . 38| 5552 |04.04.2011 Син на царски екс зам.- министър забъркан в далавери с дрога . 6| 6014 |25.02.2011 Трактора и Галеви забъркани в отвличанията на "Наглите"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads