Реклама / Ads
8| 4245 |24.09.2015 НОВИНИ

Миков към Ципрас: Преизбирането ви е символ на политиката за хората

.
Михаил Миков
„Тази втора победа показва, че гръцкият народ има нужда от стабилно и сигурно управление, за да се справи с всички трудности, пред които е изправена Гърция днес. Партията Ви се превърна в стълб на промяната и сега е изправена пред задачата да рестартира гръцката икономика, постигайки прогрес и реализирайки нужните реформи, както и защитавайки социалната справедливост“. Това пише председателят на БСП Михаил Миков до Алексис Ципрас, лидер на СИРИЗА и министър-председател на Гърция.
 
Миков е категоричен, че позицията министър-председател има значителни отговорности и за нея е нужна силна и решителна фигура, която да се пребори с препятствията на икономическата криза. „Позициите Ви срещу неолибералния модел, политиките на строги икономии и социалното изключване са лъч надежда за Вашия народ и страна, както и свидетелство, че едно по-достойно и по-добро общество е възможно за всички. Вашето преизбиране е символ на волята политиката да бъде поставена в полза на хората, икономиката да е в полза на гражданите, а не на пазарите и корпорациите“, допълва още председателят на БСП.
Михаил Миков отправя поздравление и от името на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.  „Сигурни сме, че ще оправдаете доверието във Вас и ще покажете решителност и стабилност в тези времена на несигурност“, заключва председателят на БСП.

Пълният текст на поздравителния адрес:

"Уважаеми г-н Ципрас,

От името на ръководството на Българската социалистическа партия и от мое име Ви поздравявам за преизбирането Ви за министър-председател на Гърция!
Тази втора победа показва, че гръцкият народ има нужда от стабилно и сигурно управление, за да се справи с всички трудности, пред които е изправена Гърция днес. Партията Ви се превърна в стълб на промяната и сега е изправена пред задачата да рестартира гръцката икономика, постигайки прогрес и реализирайки нужните реформи, както и защитавайки социалната справедливост.
Позицията министър-председател има значителни отговорности и за нея е нужна силна и решителна фигура, която да се пребори с препятствията на икономическата криза. Позициите Ви срещу неолибералния модел, политиките на строги икономии и социалното изключване са лъч надежда за Вашия народ и страна, както и свидетелство, че едно по-достойно и по-добро общество е възможно за всички. Вашето преизбиране е символ на волята политиката да бъде поставена в полза на хората, икономиката да е в полза на гражданите, а не на пазарите и корпорациите.
Отново приемете нашите поздравления по повод Вашата победа! Сигурни сме, че ще оправдаете доверието във Вас и ще покажете решителност и стабилност в тези времена на несигурност.
Желая Ви енергия и политическа воля да постигнете целите си!

                                    
                                        Михаил Миков"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4486 |23.09.2015 Миков: Абсурдни конституционни промени на безпринципно мнозинство . 6| 4339 |22.09.2015 Миков: Независимостта е сред най-големите предизвикателства за българската държава и днес . 3| 4365 |17.09.2015 Миков: Пожелавам на софиянци по-добър и справедлив живот, повече вяра, надежда и любов! . 2| 4253 |15.09.2015 Миков: Сезиране за корупция с анонимки е неприемливо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads