Реклама / Ads

8| 3751 |24.09.2015

Миков към Ципрас: Преизбирането ви е символ на политиката за хората

.
Михаил Миков
„Тази втора победа показва, че гръцкият народ има нужда от стабилно и сигурно управление, за да се справи с всички трудности, пред които е изправена Гърция днес. Партията Ви се превърна в стълб на промяната и сега е изправена пред задачата да рестартира гръцката икономика, постигайки прогрес и реализирайки нужните реформи, както и защитавайки социалната справедливост“. Това пише председателят на БСП Михаил Миков до Алексис Ципрас, лидер на СИРИЗА и министър-председател на Гърция.
Миков е категоричен, че позицията министър-председател има значителни отговорности и за нея е нужна силна и решителна фигура, която да се пребори с препятствията на икономическата криза. „Позициите Ви срещу неолибералния модел, политиките на строги икономии и социалното изключване са лъч надежда за Вашия народ и страна, както и свидетелство, че едно по-достойно и по-добро общество е възможно за всички. Вашето преизбиране е символ на волята политиката да бъде поставена в полза на хората, икономиката да е в полза на гражданите, а не на пазарите и корпорациите“, допълва още председателят на БСП.
Михаил Миков отправя поздравление и от името на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ.  „Сигурни сме, че ще оправдаете доверието във Вас и ще покажете решителност и стабилност в тези времена на несигурност“, заключва председателят на БСП.

Пълният текст на поздравителния адрес:

"Уважаеми г-н Ципрас,

От името на ръководството на Българската социалистическа партия и от мое име Ви поздравявам за преизбирането Ви за министър-председател на Гърция!
Тази втора победа показва, че гръцкият народ има нужда от стабилно и сигурно управление, за да се справи с всички трудности, пред които е изправена Гърция днес. Партията Ви се превърна в стълб на промяната и сега е изправена пред задачата да рестартира гръцката икономика, постигайки прогрес и реализирайки нужните реформи, както и защитавайки социалната справедливост.
Позицията министър-председател има значителни отговорности и за нея е нужна силна и решителна фигура, която да се пребори с препятствията на икономическата криза. Позициите Ви срещу неолибералния модел, политиките на строги икономии и социалното изключване са лъч надежда за Вашия народ и страна, както и свидетелство, че едно по-достойно и по-добро общество е възможно за всички. Вашето преизбиране е символ на волята политиката да бъде поставена в полза на хората, икономиката да е в полза на гражданите, а не на пазарите и корпорациите.
Отново приемете нашите поздравления по повод Вашата победа! Сигурни сме, че ще оправдаете доверието във Вас и ще покажете решителност и стабилност в тези времена на несигурност.
Желая Ви енергия и политическа воля да постигнете целите си!

                                    
                                        Михаил Миков"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Миков: Абсурдни конституционни промени на безпринципно мнозинство 2| 3867 |23.09.2015 . Миков: Независимостта е сред най-големите предизвикателства за българската държава и днес 6| 3741 |22.09.2015 . Миков: Пожелавам на софиянци по-добър и справедлив живот, повече вяра, надежда и любов! 3| 3739 |17.09.2015 . Миков: Сезиране за корупция с анонимки е неприемливо 2| 3703 |15.09.2015

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ