Реклама / Ads
2| 8503 |03.10.2012 НОВИНИ

Нов модел UPS от Eaton 9PX с уникални характеристики

.
Монбонно, Франция - Производителят на разнообразно електротехническо оборудване Eaton Corporation официално обяви пускането на непрекъсваемото токозахранващо устройство Eaton 9PX (UPS) – следващо поколение енергийно-ефективно UPS с капацитет от 5 до 11 kVA за виртуални среди.
 

 

9PX представлява идеалното решение за защита на захранването за мениджъри на ИТ и други съоръжения, които трябва да се справят с управлението на растящата консумация и разходи за електроенергия, поради своята безпрецедентна плътност и ефективност на мощността.

 

Устройството постига КПД до 95% в онлайн режим на двойно преобразуване и 98% във високоефективен режим и има фактор на мощността 0.9, което му позволява да осигурява 28% повече мощност, отколкото други UPS устройства в същия клас. В резултат на това 9PX е особено подходящо за потребители, които търсят начин да защитят своето оборудване в компютърни зали и малки центрове за данни, както и промишлено, производствено и медицинско оборудване.

 

Устройствата се доставят като компактни настолни или стелажни модели и доставят до 5 400 W в конфигурация с 3U форм-фактор и 10 kW в 6U. Усъвършенстван графичен LCD дисплей показва разбираема информация за цялостното състояние и настройка на UPS устройството, за да се подобри управлението. Многоезичният екран се завърта също така на 45° за по-лесно отчитане, а позицията му може да се настрои за настолна или стелажна употреба. Технологията с двойно преобразуване, която е използвана в 9PX, постоянно следи състоянието на захранването и регулира напрежението и честотата за оптимално управление на капацитета.

 

Потребителите имат възможността да наблюдават потреблението на електроенергия на LCD екрана или чрез софтуерния пакет Eaton Intelligent Power, който е съвместим с всички основни операционни системи и софтуер за виртуализация. По този начин 9PX лесно се интегрира с виртуални ИТ среди, като например VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN и Red Hat KVM. Възможностите за свързване са големи и включват USB, серийна и релейна връзка, както и слот за опционална мрежова карта.

 

За да гарантира непрекъснатата работа, например при възникване на проблеми с вътрешната електроника, Eaton е оборудвала 9PX с резервни компоненти, както и с вътрешен самозахранващ се паралелен кръг. Моделите HotSwap имат паралелен кръг за поддръжка за лесна смяна на UPS без да се налага изключване на системите с особена важност. Устройствата могат да работят паралелно, така че потребителите да имат възможността да изградят резервно решение или да скалират техните UPS системи с помощта на технологията HotSync за удвояване на мощността на по-късен етап в зависимост от растежа на инфраструктурата.

 

Моделите с капацитет 5 и 6 kVA могат да управляват сегментирано товара, което позволява извършване на приоритетни спирания на оборудване с по-малка важност, за да се осигури максимално време за работа на батерии за важните устройства. Технологията на Eaton за управление на батериите ABM включва интелигентен тристепенен процес на зареждане, който оптимизира времето на презареждане, елиминира възможността за презареждане и постоянно наблюдава състоянието на батериите. Благодарение на технологията ABM, експлоатационният живот на батериите може да се увеличи с до 50 на сто.

 

Нещо повече, потребителите могат да увеличат автономното време на работа, като добавят до 12 външни батерийни модула с „гореща” замяна. В резултат на това системата може да осигурява захранване в продължение на няколко часа, ако е необходимо. Всички Eaton 9PX UPS устройства се предлагат с двегодишна гаранция, покриваща цялото устройство, включително батериите.

 

За да научите повече за Eaton 9PX UPS.

 

За повече информация за пълната гама от продукти и услуги за осигуряване на качествено захранване на Eaton.

 

Eaton е глобален технологичен лидер в производството на електрически компоненти и системи за осигуряване на качествено захранване, електроразпределение и контрол на захранването; хидравлични компоненти, системи и услуги за промишлено и мобилно оборудване; космическо гориво, хидравлични и пневматични системи за търговски и военни цели; скоростни кутии и задвижващи системи за автомобили и камиони, осигуряващи производителност, икономия на гориво и безопасност. За повече информация.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 276| 5274 |26.12.2011 Костов: Джоли и Пит са добър модел за подражание . 95| 6390 |02.10.2011 Костов: Корумпирането на малцинствените лидери и гарантирането на безнаказаност са част от българския етнически модел . 46| 6244 |02.07.2011 Цв.Цветанов: Имаме воля да стопираме "модела на Джиджи" . 12| 4890 |19.02.2011 Т. Дончев: Пилотният модел не е само за цигани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads