Реклама / Ads
27| 8882 |13.02.2014 НОВИНИ

Петков хвърли бомба: Има ли тежко убийство, чийто разкрит извършител не се задържа?

.
Румен Петков
Г-н Пеевски постигна няколко ефекта, но на първо място унищожи Цветанов във вътрешнопартиен план. Нормалният ГЕРБаджия вече е убеден, че Цветанов е водел битки за своя медиен комфорт, заяви по НТВ Румен Петков от АБВ. Според него обаче другата мишена бил главният прокурор.
 

Като гледаме шоурома на прокуратурата, трудно можеш да заподозреш, че Пеевски лъже чак толкова. Пеевски обаче унищожи и медийната си група, смята Петков. Защото казвал на медийната си група първо да пази, а после да плюе Цветанов, т.е. той казва, че главните му редактори са инструмент. Кой даде поръчките да се клеветят и громят сега Първанов, Петков, Калфин, попита той. Цветанов се обърка и каза, че апартаментите са на тъст му, сега и Пеевски се обърка и каза, че са на майка му. Той всъщност показа още, че сме много под 100-тното място на свободата на словото.

Преди 2 години БСП организира една дискусия с евродепутати за свободата на медиите в Бългаия, а от една година юнашки си мълчи по въпроса, каза още Петков. И попита защо има правителствено споразумение със Северна Корея в областта на образованието.

Ако има през последните месеци разкрито тежко убийство, трябва да се разбере защо не се задържат извършителите, каза Петков. Да излязат и да кажат, че няма, ако има. Иначе да обяснят защо не задържат извършителя - за да убие другиго или за да избяга, добави той. Ако има такъв случай, и двамата - Цацаров и Йовчев - не са за там.

По темата за използването на платени форумджии Петков каза, че това не е невъзможно. Убеден съм, че може и на журналисти да се наруши личния комфорт, ако не са достатъчно послушни. Същите инструменти от преди 1 година се използват и днес, а резултатът е същата кал, която отвращава хората. Този калташки подход е разликата между АБВ и БСП.

Като видя много камери да отразяват МВР, се сещам за периода на Цветан Цветанов. Грабежи и убийства ще има, но когато правиш мярка, ограничена във времето, няма как да постигнеш резултат, прецени Петков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6310 |10.02.2014 Борисов отхвърли версията за Кристалина Георгиева - водач на листа . 15| 5159 |05.02.2014 Р. Петков: Станишев е поел ангажимент да не се строи АЕЦ "Белене"? . 9| 6499 |02.02.2014 Ваньо Танов: Румен Петков бе употребен в случая с Алексей Петров . 10| 5774 |01.02.2014 Жълт картон за Първанов и Петков на пленума на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads