Реклама / Ads
106| 9516 |09.03.2013 НОВИНИ

Ал. Петров и С. Диков разиграха тв скеч с предизвестен край

.
Алексей Петров
Двамата се разговориха свойски, Диков - фамилиарничеше с Петров на -ти и го обвиняваше, че развивал локуми и алабалистики. Сензационните разкрития, които Петров обеща, така и не се чуха.
 

Във всички телевизии има цензура и е забранено аз да се изявявам, заяви по НТВ Алексей Петров. Той гостува на Сашо Диков в новото му предаване, а разговорът премина в свойска ти-форма от страна на Диков, докато Петров му говореше на -Ви.

Петров беше обещал да направи сензационни разкрития, но такива така и не се чуха.

Знам, че с това гостуване ще си навлека негативи, героично каза Диков. Той призна, че спрял да се интересува от Петров, защото останал излъган от него; Петров не удържал на думата си да направи някакви разкрития.

Борисов прекали преди около месец, позволи си да ме оклетеви и днес ще си позволя за пръв път да коментирам нашите взаимоотношения, обясни Петров.

Най-голямата гордост на това управление беше, че е спряло отвличанията. Контролирано ли са спрели те, попита Петров и добави още един въпрос - и това ли, на дъщерята на Брендо, е контролирано. Това, което аз зная, съм готов да го кажа на компетентните органи, защото се притеснявам за живота на детето. Веднага мога да кажа какво ми е казал Брендо, но не може проправителствените медии да ни внушават, че колумбийски среди били подготвили това отвличане, каза Петров. Никой не го бил извикал обаче. Трябва да се говори внимателно по тази тема, продължи той с мистериозните внушения, но така и не каза нищо конкретно.

Следващият вътрешен министър трябва да уволни всички занимавали се с избори в МВР и брокерите на избори, но това са почти всички, препоръча още Петров. Цветанов шантажира Плевнелиев, заплашвайки го, че престъпността се увеличава, когато Цветанов не е министър, обясни още той. Така и не стана ясно какво точно иска да каже.

При публичния опит за убийство на Баретата ме оклетивиха мен, което не е проблем, но когато припишеш на един човек престъпление, прикриваш истинския извършител, обясни още Петров. Този стил продължавал трета година.

Продължаваш с твойта алабалистика и локуми, но нищо конкретно няма, продължи да играе контра Диков. Три години ти нищо не доказваш, продължи той.

Заведох дело на Борисов, защото той лъже, че имам някакво отношение към взрива за Цветелина Бориславова; имам ясни отношения с нея, а и ние с него сме си изяснили кой е извършил този взрив, каза Петров, неудовлетворен защо му се приписва това. Освен това разкри, че избрал навремето да отиде в ДАНС, въпреки, че вътрешния министър от БСП Румен петков му го канел в МВР.

Истината е, че е имало Буда; естествено е, че е имало оперативно дело за наблюдение; нормално е тази среда да е била интересна; защо той го отрича, попита Петров. Бившата барета направи опит да разкаже как Борисов преди изборите през 2009 г. искал от него да прикрие някакви следи в Унгария и някакви други неща, но или българският език затруднява петров или пък прожекторите в студиото му действаха смущаващо, но от разказа му не се разбра абсолютно нищо.

Диков включи и зрители по телефона, един от който попита "защо този бандит там се прави на ощипана девица". Ами да, поде Диков, защо?

На въпрос на зрителка от Франция дали Петров спи спокойно Диков определи въпроса като "прекрасен", а Петров заяви, че спи съвсем спокойно и се гордее с това, което е направил. 

Петров донесе един плик. "Поредно театро да разиграваш!", заяви Диков. В ДАНС две неща свърших две не успях, заключи накрая Петров и ритуално връчи пакета на Диков. Той пък призна, че дори и близките му го упреквали, че продължавал да се занимава с този човек.
Още в началото на разговора Сашо Диков изброи няколко души, които канил като опоненти на Петров, но всички те отказали. Може би искаше да внуши, че са се уплашили, но стана ясно, че всъщност не са искали да са в едно студио с въпросното лице.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 83| 8801 |06.03.2013 Ал. Петров изнася "потресаващи факти" в края на седмицата . 34| 9085 |06.03.2013 Сугарев: Връзката държава-"Нагли", т.е. Ал. Петров, е Хамстера . 82| 17021 |02.03.2013 Меглена Кунева се ежи пиарски на Сашо Диков в ефир . 75| 8405 |24.02.2013 Зад провокаторите са Джотолов и Алексей Петров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads