Реклама / Ads
71| 5338 |17.12.2011 НОВИНИ

Премиерът: В очите на Доган аз съм Сатаната

.
Бойко Борисов
Омразата на Доган към мен е очевидна. Много често към мен се отправят обвинения, дори има опити да бъда сатанизиран. Така министър-председателят Бойко Борисов коментира отношенията си с ДПС и лидера му Ахмед Доган в предаването "Седмица" по "Дарик".
 

 

Въпреки това премиерът спи спокойно и много разчита на подкрепата на депутатите на Сокола в парламента по време на гласуването на пакта за финансова стабилност.

 

Министър - председателят съобщи, че не планира промени в правителството и уволнения на министри. Но тези, които не работиха добре, просто не са министри, подчерта Борисов.

Той отново припомни, че БДЖ „виси“ с 800 млн. лв. към различни кредитори. „Добре че спряха и хората да си ползват транспорта“, бе коментарът му на днешната новина, че железничарите прекратяват стачката.

Бойко Борисов похвали отново МВР. Според него, единственият начин да бъде преборена организираната престъпност е легализацията на проституцията и дрогата. Тогава тя сама щяла да изчезне. На въпрос дали организирани банди стои зад палежите на автомобили в цялата страна,  Борисов отговори, че полицията вече е доказала кои са пироманите.

По повод появилите се в началото на годината СРС-ета с негови телефонни разговори, той отново подчерта, че нищо в тях не било „вярно“, както и че били монтирани.

 

Нищо от СРС – ата не е истина. Няма какво да го коментираме този запис. Ясно е,  че е незаконен, че е фалшив, категоричен бе Борисов.

Каква ви е работата на вас какво ще правя след 5 години? попита риторично и с известно раздразнение водещия на предаването „Годината“ Кирил Вълчев, който му зададе вече доста изтъркания въпрос дали след 5 години ще се кандидатира за президент.

 

В края на разговора Бойко Борисов изтъкна още един факт, който според него красноречиво говори как управлява ГЕРБ през тези две години и половина.


Вдигнаха кредитния рейтинг на България, а на всички останали страни го свалиха и това всички го казват, изтъкна в заключение премиерът Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 5874 |04.12.2011 Ал. Йорданов: Мит е, че Доган пази етническия мир у нас! . 69| 7488 |23.11.2011 Доган посочи бивш майор от ДС за нов лидер на Кърджали . 7| 4855 |18.11.2011 Изборите бяха началото на края на ДПС с Доган . 77| 5230 |09.11.2011 Ив. Костов: Медийно шоу пълни очите, но не и корема на железничарите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads